Libnet.ro
UNICEF

17:15

KLAUS IOHANNIS: Nu avem nici un caz de coronavirus in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Nu avem nici un caz de coronavirus in Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine luni, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa privind epidemia de coronavirus, acesta spunand ca va convoca miercuri Consiliul Suprem de Aparare al Tarii. in ceea ce priveste decizia CCR, Presedintele Iohannis sustine ca PSD a creat o noua criza, aprofundata de CCR. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis: Nu avem niciun caz de coronavirus confirmat, dar va trebui sa fim pregatiti. Convoc CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca nu avem niciun caz de coronavirus inregistrat in Romania pana prezent dar trebuie sa fim pregatiti daca lucrurile evolueaza negativ. Seful statului a lansat un apel la mass media sa evite senzationalul si stirile cu impact emotional ridicat care pot amplifica sentimentul de panica dar si la politicieni, care nu trebie sa speculeze aceasta situatie in mod oportunist.

Iohannis convoaca CSAT pe tema noului coronavirus: Nu avem niciun caz inregistrat, dar trebuie sa fim pregatiti

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni seara, ca a decis convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) miercuri pe tema noului coronavirus.

CSAT, convocat pentru miercuri pe tema coronavirusului. Iohannis: Nu avem niciun caz de infectie in Romania (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, pentru miercuri, ora 14:00, urmand a fi analizata strategia pentru combaterea unei potentiale epidemii de coronavirus.

Klaus Iohannis, anunt despre virusul ucigas: Nu avem niciun caz de coronavirus. Convoc CSAT

Klaus Iohannis a vorbit luni dupa-amiaza despre coronavirus. Presedintele sustine ca nu exista niciun caz de coronavirus in Romania, pana la acest moment.

KLAUS IOHANNIS: Nu voi desemna niciun premier PSD

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine luni, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa privind epidemia de coronavirus, acesta spunand ca va convoca miercuri Consiliul Suprem de Aparare al Tarii. in ceea ce priveste decizia CCR, Presedintele Iohannis sustine ca PSD a creat o noua criza, aprofundata de CCR.

Ludovic Orban: Nu avem niciun caz de coronavirus in Romania

Nu e niciun caz de coronavirus diagnosticat in Romania, a declarat Ludovic Orban.

Victor Costache: Dau un mesaj de calm. in Romania nu avem niciun caz de coronavirus! - VIDEO

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a vorbit luni la Parlament despre masurile privind prevenirea si combaterea coronavirusului. Ministrul a precizat ca de achizitiile privind materialele de urgenta se ocupa Ministerul de Finante. De alftel, ministrul Sanatatii a facut un apel la calm si a spus ca in Romania nu este niciun caz de coronavirus la acest moment.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru romanii speriati de coronavirus

Presedintele Romaniei convoaca miercuri o sedinta CSAT in care sa discute despre strategia de urmat in contextul epidemiei de coronavirus. Astazi, Klaus Iohannis a spus ca situatia din Italia a generat si genereaza multa ingrijorare si ca se impune convocarea rapida a CSAT. Cetatenii sa se informeze si sa respecte regulile de igiena El a .

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 18:00, in direct pe B1 TV

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, luni, incepand cu ora 18:00, la Palatul Cotroceni din Capitala. Seful statului face aceasta declaratie in contextul in care.

Presedintele Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, luni, la Palatul Cotroceni, declaratii de presa incepand cu ora 18. Este asteptat ca seful statului sa dea un raspuns fata de decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care il obliga sa desemneze un nou premier.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )