Libnet.ro
UNICEF

15:15

Anunt de la Cotroceni! Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete importante, cu doar o zi inainte de Summit-ul de la Sibiu

B1 B1,
Anunt de la Cotroceni! Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete importante, cu doar o zi inainte de Summit-ul de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, cu o zi inainte de Summit-ul de la Sibiu, mai multe decrete: Decret privind promulgarea Legii pentru completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. continuă pe B1

Klaus Iohannis a semnat decretul: Simina Tanasescu, numita in functia de judecator la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care Elena-Simina Tanasescu este numita in functia de judecator la Curtea Constitutionala, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Klaus Iohannis a semnat DECRETELE: Mai multi magistrati pararsesc sistemul

PresedinteleKlaus Iohannisa semnat, luni,decretele prin care trei magistrati parasesc sistemul. - Decret privind eliberarea din functia de judecator la Curtea de Apel Ploiesti a doamnei.

Klaus Iohannis a semnat DECRETELE: Mai multi magistrati parasesc sistemul

PresedinteleKlaus Iohannisa semnat, luni,decretele prin care trei magistrati parasesc sistemul. - Decret privind eliberarea din functia de judecator la Curtea de Apel Ploiesti a doamnei Marian.

Cine este Simina Tanasescu, desemnata de Klaus Iohannis judecator la CCR

Simina Tanasescu va ocupa, din 9 iunie, functia de judecator al CCR. Ea a fost numita de presedintele Klaus Iohannis, iar decretul prin care a dobandit aceasta functie a fost semnat deja de seful statului. Simina Tanasescu ajunge judecator al Curtii Constitutionale, in locul lui Petre Lazaroiu, al carui mandat expira pe 2 iunie. El [] .

Reactia judecatorului CCR inlocuit de Klaus Iohannis

Numire controversata facuta de presedintele Klaus Iohannis la Curtea Constitutionala. Seful Statului a semnat decretul de numire in functia de judecator la Curtea Constitutionala pentru Simina Tanasescu.

Klaus Iohannis, refuzat la Universitatea lui Tudorel Toader

Problema cu lansarea noii carti a lui Klaus Iohannis, la Iasi. Consilierii Presedintelui au facut mai multe negocieri pentru ca lansarea EU. RO: un dialog deschis catre Europa sa fie lansata la.

Dancila, un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis

Zile de foc pe scena politica dupa vacanta. PSD si Klaus Iohannis pregatesc mutari strategice in razboiul care se poarta pe mai multe fronturi. Premierul Viorica Dancila inca mai asteapta sa fie invit.

Orban: Mai multi lideri PPE si presedintele Klaus Iohannis, invitati la Biroul Executiv al PNL din 8 mai

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat luni ca Biroul Executiv al partidului se va reuni miercuri la Sibiu, in cadrul acestuia fiind invitati lideri PPE, printre care si presedintele formatiunii, Joseph Daul, dar si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, nou atac la Guvern: Guvernarea PSD e una esuata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca votul romanilor la alegerile europarlamentare si la referendumul din 26 mai este foarte important, sustinand ca guvernarea PSD este una.

Klaus Iohannis, nou atac la Cabinetul Dancila: Guvernarea PSD e una esuata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca votul romanilor la alegerile europarlamentare si la referendumul din 26 mai este foarte important, sustinand ca guvernarea PSD este una.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )