Libnet.ro
UNICEF

22:45

KLAUS IOHANNIS: Vom ajunge o Romanie educata printr-un plan pe termen lung

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Vom ajunge o Romanie educata printr-un plan pe termen lung

Educatia este unul dintre pilonii fundamentali pentru dezvoltarea Romaniei pe termen lung, a declarat, presedintele Klaus Iohannis, miercuri, in cadrul Conferintei Romania Educata - politici publice si coordonarea surselor de finantare. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Lipsa unei educatii de calitate devine o amenintare pentru dezvoltarea Romaniei Eforturile trebuie orientate cu precadere spre sectoarele neglijate in trecut, ca educatia profesionala

In epoca inteligentei artificiale, nu putem sa avem o problema endemica de analfabetism functional in randul populatiei noastre, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, la conferinta Romania Educata - politici publice si coordonarea surselor de finantare, organizata la Palatul Cotroceni. Iohannis spune ca nu pot fi rezolvate toate problemele din educatie peste noapte, iar eforturile trebuie indreptate cu precadere catre sectoare neglijate in trecut, precum educatia profesionala.

Klaus Iohannis cere solutii rapide si temeinice in sistemul de invatamant: Lipsa unei educatii de calitate, accesibila pentru toti copiii, devine o amenintare pentru dezvoltarea Romaniei pe termen lung (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in cadrul Conferintei Romania Educata - politici publice si coordonarea surselor de finantare, ca lipsa unei educatii de calitate este o amenintare.

Klaus Iohannis enumera hibele invatamantului romanesc: Nu putem avea in epoca inteligentei artificiale o problema de analfabetism functional

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in inceput conferintei Romania Educata - politici publice si coordonarea surselor de finantare, ca drumul pe care trebuie sa ne aganjam in urmatoarele decenii este acela al unei economii bazate pe cunoastere.

Demisioneaza Ludovic Orban din functia de Premier? Ce a anuntat chiar acum Klaus Iohannis

Se desfasoara o sesiune si astept cu mare interes sa vad ce decide Parlamentul, a spus Klaus Iohannis, despre preupusa demisie a lui Ludovic Orban. Premierul a fost contestat de catre PSD inca de la inceputul mandatului Demisioneaza Ludovic Orban din functia de Premier? Luni seara la Palatul Cotroceni Klaus Iohannis a fost intrebat daca .

DUPA ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE: Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea CSM

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, joi, cu conducerea Consiliului Superior al Magistraturii CSM), dupa eliminarea pensiilor speciale.

Klaus Iohannis cere o contraofensiva ferma in fata pericolului revenirii atitudinilor xenofobe si antisemite

Presedintele Klaus Iohannis a cerut luni o contraofensiva ferma si in acord cu valorile europene in fata pericolului revenirii atitudinilor xenofobe si antisemite, in cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni in care a decorat mai multe entitati si supravietuitori romi ai Holocaustului, ceremonie organizata cu prilejul Zilei Internationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului si implinirii a 75 de ani de la eliberarea complexului de la Auschwitz-Birkenau.

Klaus Iohannis explica de ce in Romania nu se poate construi un spital in 6 zile ca in China

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, referitor la epidemia de coronavirus din China, ca trebuie luata foarte in serios, iar autoritatile se vor pregati cat se poate de bine.

Klaus Iohannis, intrebat pe cine va desemna premier daca motiunea trece: Tot pe dl Ludovic Orban il voi propune

Presedintele Klaus Iohannis a reafirmat luni ca, in cazul ca va trece motiunea de cenzura, il va propune premier tot pe Ludovic Orban.

Klaus Iohannis, despre scutirea de impozit pentru IT-isti: Trebuie sa ne gandim daca dorim acum sa introducem impozitarile sau progresiv Este o discutie care se va purta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca ideea unui tratament fiscal egal este in esenta adevarata dar trebuie avut in vedere ca sectorul IT, unde salariile sunt scutite de impozit pe venit, a crescut in 10 ani de la ceva nesemnificativ la 6% din PIB.

Klaus Iohannis: Daca va trece motiunea de cenzura, tot pe Ludovic Orban il voi propune premier

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca, in cazul in care va fi adoptata motiunea de cenzura, il va propune tot pe Ludovic Orban pentru functia de prim-ministru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )