Libnet.ro
UNICEF

20:15

Teorie-bomba. Klaus Iohannis, negocieri cu Guvernul PSD

Antena3 Antena3,
Teorie-bomba. Klaus Iohannis, negocieri cu Guvernul PSD

Reactie-surpriza a presedintelui Klaus Iohannis. Vineri, Iohannis, in mod neasteptat, a oferit un sprijin public actiunii PSD de a afla adevarul in cazul listelor negre dictate de la Bruxelles. Seful. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Guvernul nu are predictibilitate

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la aniversarea a 25 de ani a Camerei de Comert Americane din Romania. Ceea ce se castiga usor, de multe ori, se pierde la fel de usor. De exemplu,.

Klaus Iohannis avertizeaza PSD privind Legile Justitiei: Am mai multe optiuni care pot fi luate in vizor

Klaus Iohannis vorbeste, de la Bruxelles, despre Legile Justitiei. Seful statului a declarat, vineri, ca intentioneaza, in momentul in care aceste legi vor ajunge la el, sa faca o prima analiza. in.

Klaus Iohannis: Am atras atentia tuturor guvernelor, dar cu precadere celor trei din ultimul an, ca predictibilitatea economica nu este un slogan

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat marti ca performanta mediului de afaceri nu poate fi, pentru prea mult timp, deasupra calitatii politicilor economice pe care Guvernul le promoveaza, in cadrul unui discurs sustinut cu prilejul aniversarii a 25 de ani a Camerei de Comert Americane din Romania AmCham Romania).

KLAUS IOHANNIS dezvaluie DECIZIA in scandalul DIPLOMATIC al MOMENTULUI: Problema e complexa! Am luat in considerare toate fatetele

Klaus Iohannis a explicat ca decizia Uniunii Europene de a-si rechema ambasadorul european in Rusia pentru consultari in urma atacului chimic asupra fostului spion rus Serghei Skripal in Marea Britanie, a fost.

Klaus Iohannis, mesaj ferm dupa luarea de ostatici din Franta: Ramanem impreuna in lupta impotriva terorismului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj de solidaritate pentru poporul francez in urma luarii de ostatici de la supermarketul din Trebes, atac soldat cu trei morti. intr-un mesaj publicat pe.

Florin Iordache, replica pentru Klaus Iohannis in privinta legilor justitiei: Noi am facut...

Florin Iordache, cel care conduce Comisia speciala din Parlament pentru legile din domeniul justitiei, are o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat ca are in vedere mai multe optiuni in mo.

Klaus Iohannis: Expulzarea unor diplomati rusi nu se decide in Consiliul European

Klaus Iohannis a mentionat ca expulzarea unor diplomati rusi nu se decide in Consiliul European fiind o o chestiune de securitate nationala in fiecare dintre tarile membre. Discutia despre ex.

Klaus Iohannis: L-am rugat pe Juncker sa lamureasca aspectele din scrisoarea premierului Dancila / Nu cred ca este o imixtiune

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca a discutat cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, despre scrisoarea pe care i-a adresat-o premierul Viorica Dancila referitoare la dosarele de coruptie la nivel inalt, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis a vorbit cu Juncker despre scrisoarea Vioricai Dancila: Lucrurile se vor lamuri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca a discutat cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Junker, despre scrisoarea pe care i-a trimis-o Viorica Dancila, cu privire la corespondenta dintre oficiali europeni si autoritatile de la Bucuresti, in.

Klaus Iohannis, anunt de ULTIM MOMENT: Ce se va intampla cu romanii din Marea Britanie dupa Brexit

Presedintele Klaus Iohannis reitereaza, vineri, la Bruxelles, ca negocierile privind Brexit merg intr-o directie care este foarte favorabila Romaniei. Seful statului isi mentine opinia potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )