Libnet.ro
UNICEF

19:15

Klaus Iohannis a votat. Cine l-a insotit pe presedintele Romaniei la sectia de votare

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a votat. Cine l-a insotit pe presedintele Romaniei la sectia de votare

Klaus Iohannis s-a prezentat, duminica, la sectia de votare, pentru turul doi de scrutin al alegerilor prezidentiale. Seful statului si-a exprimat optiunea cu privire la viitorul presedinte al Romaniei, iar la iesirea din sectie a zambit si a parut increzator in sansele pe care le are pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis . continuă pe Playtech

BOMBA! Cine va fi PRESEDINTELE ROMANIEI? AVEM NUMELE! PREVIZIUNEA facuta de o CELEBRA CLARVAZATOARE!

Cine va fi noul presedinte al Romaniei? Toti romanii asteapta cu sufletul la gura sa vada rezultatul si cine sa afle cine va fi presedintele tarii, incepand de luni.

OFICIAL! RUNELE i-au aratat CINE VA FI PRESEDINTELE ROMANIEI! Numerologul Mihai Voropchievici, ANUNT de ULTIM MOMENT!

Toata tara asteapta cu sufletul la gura rezultatul alegerilor prezidentiale! Cine are cele mai mari sanse de a castiga, Iohannis sau Dancila? Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a facut cateva.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - EXIT POLL |Klaus Iohannis, victorie zdrobitoare in voturile exprimate pana la 12.00: Presedintele, avans de 20% in fata lui Dancila

Klaus Iohannis, presedintele in exercitiu, avea un avans de 20 de procente, la ora 12. 00, arata datele institutelor de sondare, potrivit surselor politice. Romaniimergla urne, in acest final de sapt.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - EXIT POLL |Klaus Iohannis este marele castigator, in voturile inregistrate pana in 13.30: Distanta dintre presedinte si Dancila a depasit 20 de procente

Klaus Iohannis este creditat cu 62% dintre voturile exprimate pana in ora 13:30, in timp ce Viorica Dancila are doar 38%, dupa cum arata datele institutelor de sondare, potrivit unor surse.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Klaus Iohannis: Am votat pentru o Romanie moderna, europeana, normala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, dupa ce a votat la turul al doilea al alegerilor prezidentiale,ca a votat pentru o Romanie moderna, europeana, normala, invitandu-i pe toti romanii sa vina la vot. Astazi este ziua campionilor cu stampila votat in mana, a argumentat prezidentiabilul PNL.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Klaus Iohannis: Am votat pentru o Romanie moderna, europeana, normala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, dupa ce a votat la turul al doilea al alegerilor prezidentiale,ca a votat pentru o Romanie moderna, europeana, normala, invitandu-i pe toti romanii sa vina la vot. Astazi este ziua campionilor cu stampila votat in mana, a argumentat prezidentiabilul PNL.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis a votat: Astazi este ziua campionilor cu stampila votat in mana

Klaus Iohannis a votat duminica dimineata, la ora 9. 00, la Liceul Jean Monnet din Capitala. O zi foarte-foarte importanta astazi. Eu,personal, am votat pentru o Romanie moderna, o Romanie europeana, o.

Incredibil! Cine este tanarul care i-a cerut lui Klaus Iohannis sa faca un selfie cu el

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica dimineata la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet din Capitala. Citeste si: Moment inedit pentru Klaus Iohannis, la sectia de votare. Un sustinator i-a.

Cine l-a votat pe Klaus Iohannis si cum arata profilul votantului pentru Viorica Dancila. Cei cu studii superioare nu au avut dubii

Klaus Iohannis a obtinut o victorie zdrobitoare in fata candidatei PSD, Viorica Dancila. Electoratul PNL nu s-a dezis nici de aceasta data si a votat masiv pentru Iohannis sau impotriva lui Dancila. Klaus Iohannis a reusit sa o invinga categoric pe Viorica Dancila in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Rezultatele partiale, dupa numararea a .

Presedintele a votat la Liceul Jean Monnet din Capitala. Klaus Iohannis, la iesirea de la urne: Am votat pentru o Romanie moderna, o Romanie europeana, o Romanie normala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a venit, duminica, la Liceul Jean Monnet din Capitala, unde a votat pentru o Romanie moderna, o Romanie europeana, o Romanie normala. O zi foarte, foarte importanta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )