Libnet.ro
UNICEF

13:45

Presedintele a votat la Liceul Jean Monnet din Capitala. Klaus Iohannis, la iesirea de la urne: Am votat pentru o Romanie moderna, o Romanie europeana, o Romanie normala (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele a votat la Liceul Jean Monnet din Capitala. Klaus Iohannis, la iesirea de la urne: Am votat pentru o Romanie moderna, o Romanie europeana, o Romanie normala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a venit, duminica, la Liceul Jean Monnet din Capitala, unde a votat pentru o Romanie moderna, o Romanie europeana, o Romanie normala. O zi foarte, foarte importanta. continuă pe B1

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ludovic Orban, gest inedit pentru Klaus Iohannis, in ziua votului

Ludovic Orban a luat decizia de a-l astepta pe presedintele Klaus Iohannis sa voteze, la Liceul Jean Monnet din Capitala, locul in care voteaza de obicei personalitati.

Incredibil! Cine este tanarul care i-a cerut lui Klaus Iohannis sa faca un selfie cu el

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica dimineata la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet din Capitala. Citeste si: Moment inedit pentru Klaus Iohannis, la sectia de votare. Un sustinator i-a.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis a votat: Astazi este ziua campionilor cu stampila votat in mana

Klaus Iohannis a votat duminica dimineata, la ora 9. 00, la Liceul Jean Monnet din Capitala. O zi foarte-foarte importanta astazi. Eu,personal, am votat pentru o Romanie moderna, o Romanie europeana, o.

Copiii lui Adrian Nastase au votat cum ar fi facut-o si tatal lor: Pentru un presedinte care va fi al tuturor romanilor (VIDEO)

Cei doi copii ai fostului premier Adrian Nastase, Andrei si Mihnea, au votat, duminica, la Liceul Jean Monnet din Capitala, asa cum ar fi votat si tatal lor. E datoria noastra sa dam un vot.

Dorinta lui Adrian Nastase privind viitorul presedinte, in urna! Cine a votat pentru el

Fiii lui Adrian Nastase au votat duminica dimineata la Liceul Jean Monnet din Capitala, spunand ca s.

Andrei si Mihnea Nastase: Asa cum stiti tatal nostru nu poate vota, am venit si am votat asa cum ar fi facut-o si el

Fiii lui Adrian Nastase au votat duminica dimineata la Liceul Jean Monnet din Capitala, spunand ca si-au exprimat optiunea asa cum ar fi facut si tatal lor, daca avea dreptul, transmite Mediafax.

Moment inedit pentru Klaus Iohannis, la sectia de votare. Un sustinator i-a cerut sa apara intr-un selfie alaturi de Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis a sosit la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet, sectia la care, prin traditie, sunt asteptati reprezentanti importanti ai clasei politice. Iohannis a fost asteptat de.

Ministrul Justitiei a votat la Liceul Madgearu din Capitala. Predoiu: E un drept pentru care romanii au facut mari sacrificii, unii dintre semenii nostri si-au dat chiar viata

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a afirmat, duminica, la o sectie de la Colegiul Economic Virgil Madgearu din Capitala, ca a votat cu gandul la cetateni, dar si la modernizarea statului.

Incendiu, in mall-ul Sun Plaza din Capitala. Ce au gasit pompierii cand au ajuns la fata locului

Clipe de panica pentru locuitorii din Capitala, care se aflau in dupa-amiaza de duminica, pe 24 noiembrie, in mall-ul Sun Plaza. in centrul comercial a izbucnit un incendiu, iar pompierii au UPDATE 17. 43: Potrivit ISU, in total, trei persoane au fost transportate la spital intoxicate cu fum. UPDATE, ora 17. 23: Doua persoane au fost expuse .

VIDEO UPDATE Incendiul de la mall-ul Sun Plaza din Capitala a fost stins: Mai multe persoane au fost duse la spital Trei masini avariate

Mall-ul Sun Plaza din Capitala a fost evacuat dupa ce o masina aflata in parcarea subterana a luat foc, iar acesta s-a extins si la alte automobile. Incendiul a fost stins la scurt timp de pompieri. Patru persoane care au fost expuse la fum in urma incendiului au primit asistenta medicala si au fost duse la spitalul Bagdasar Arseni din Capitala. Trei masini au fost distruse, informeaza ISU Bucuresti Ilfov.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )