Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, de Ziua Unirii: Cu incredere in prezent sa fim, oriunde ne-am afla, un popor al unitatii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis, de Ziua Unirii: Cu incredere in prezent sa fim, oriunde ne-am afla, un popor al unitatii

Presedintele Klaus Iohannis a postat, sambata, un mesaj video pe Facebook , de Ziua Unirii Principatelor Romane, in care arata ca Romania este astazi tara UE cu drepturi depline, si transmite sa fim, cu incredere in prezent, oriunde ne-am afla, un. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Mesajul lui Klaus Iohannis, de Ziua Unirii: Romanii calatoresc si muncesc pretutindeni. Cu incredere in prezent sa fim, oriunde ne-am afla, un popor al unitatii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj video, pe pagina sa de Facebook, cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Romane, in care afirma ca Romania este o tara UE cu drepturi depline si recomanda romanilor sa fim, oriunde ne-am afla, un popor al unitatii.

Klaus Iohannis, la Iasi: Cu incredere in prezent sa fim, oriunde ne-am afla, un popor al unitatii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Iasi, Ziua Unirii Principatelor Romane, ca Romania este astazi tara UE cu drepturi depline, si transmite sa fim, cu incredere in prezent, oriunde ne-am.

Mesajul lui Iohannis de Ziua Unirii, pe Facebook

Klaus Iohannis a postat, pe Facebook, de Ziua Unirii, un mesaj despre solidaritatea si unitatea unui popor.

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta participa la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari participa, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care asista cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta au participat la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari au participat, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care au asistat cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

Iohannis si Ponta participa la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa astazi la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii. Seful statului va lua parte la ceremonia religioasa si va depune o coroana l.

Klaus Iohannis va participa sambata la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii Principatelor

Presedintele Klaus Iohannis va participa sambata la ceremoniile organizate la Iasi cu ocazia implinirii a 156 ani de la Unirea Principatelor Romane, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului va.

Discursul lui Klaus Iohannis, de la Iasi, cu ocazia Unirii Principatelor: Sa nu traim cu iluzia ca atunci a fost usor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Iasi, de Ziua Unirii Principatelor, ca in spatele unitatii si solidaritatii unei natiuni trebuie sa stea responsabilitatea fiecaruia, dar mai cu seama a clasei politice.

Iohannis si Ponta, mesaje pe Facebook de Ziua Unirii

Presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Victor Ponta au publicat pe Facebook cate un mesaj de Ziua Unirii Principatelor Romane.

Iohannis si Ponta, la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii. Presedintele, baie de multime

Update 11. 31 - Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la biserica Sfintii 3 ierarhi, pe unde a mers pe jos de la Piata Mare. Probabil, presedintele va merge la mormantul domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Update 10.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )