Libnet.ro
UNICEF

11:45

Semifinala CM 2014 dintre Brazilia si Germania a devenit cel mai comentat meci pe Twitter

B1 B1,
Semifinala CM 2014 dintre Brazilia si Germania a devenit cel mai comentat meci pe Twitter

Semifinala de Cupa Mondiala disputata de Brazilia si Germania, marti, a reusit un nou record, pe langa numarul de goluri inscrise: Meciul a devenit cel mai comentat eveniment sportiv pe Twitter, adunand peste. continuă pe B1

Semifinala CM 2014 dintre Brazilia si Germania a devenit cel mai comentat meci pe Twitter

Semifinala de Cupa Mondiala disputata de Brazilia si Germania, marti, a reusit un nou record, pe langa numarul de goluri inscrise: Meciul a devenit cel mai comentat eveniment sportiv pe Twitter, adunand peste.

Klose l-a devansat pe Ronaldo si a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale

Germanul Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, dupa ce a inscris al 16-lea sau gol la un turneu final, marti, la Belo Horizonte, in semifinala cu Brazilia, informeaza.

Omul zilei la Cupa Mondiala. Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria competitiei

In 2006, Ronaldo devenea golgheterul all-time al Cupei Mondiale, depasindu-l pe germanul Gerd Muller, chiar in Germania. Opt ani mai tarziu, un alt german, Miroslav Klose, a batut recordul atacantului brazilian,.

CM 2014. INCREDIBIL Brazilia - Germania 0-5, la pauza. Nemtii au dat toate golurile in primele 30 de minute

Brazilia sufera cea mai drastica umilinta din istoria echipei nationale, fiind condusa la pauza de Germania, cu un neverosimil 5-0.

CM 2014. INCREDIBIL Brazilia - Germania 1-7. Nemtii au sters pe jos cu nationala tarii gazda, mare favorita

Echipa nationala a Braziliei a suferit marti cea mai drastica umilinta din istoria echipei nationale, fiind invinsa de reprezentativa Germaniei, cu un neverosimil 7-1, in cadrul semifinalelor Campionatului Mondial.

CM 2014. INCREDIBIL Brazilia - Germania 1-7. Nemtii au sters pe jos cu nationala tarii gazda, marea favorita

Echipa nationala a Braziliei a suferit marti cea mai drastica umilinta din istoria echipei nationale, fiind invinsa de reprezentativa Germaniei, cu un neverosimil 7-1, in cadrul semifinalelor Campionatului Mondial.

Productia industriala din Germania, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Productia industriala din Germania a inregistrat, in mai, cel mai mare declin din ultimii doi ani: -1,8% fata de luna aprilie, anunta Ministerul Economiei de la Berlin, aratand ca situatia este cauzata de zilele libere din sarbatorile legale, de sectorul slab al constructiilor si de efectele geopolitice.

Philips I908 va fi cel mai subtire smartphone din lume

Desi nu vedem prea des smartphone-uri Philips la prietenii nostrii, compania olandeza ar putea sa genereze mult buzz prinintermediulnoului model. Indiferent cat vor evolua procesoarele si cipurile grafice din smartphone-uri, pentru a integra un volum de performanta sporit, foarte multi dintre noi isi vor cumpara in continuare gadgeturi pe baza unor superlative absolute. in definitiv, nimic nu se compara cu momentul in care te lauzi spunand ca ai cel mai subtire smartphone din lume, cu cea mai subtire rama si [].

VIDEO CM 2014: Brazilia - Germania, cel mai comentat meci pe Twittter - record de peste 35,6 milioane de mesaje. Cele mai tari 10 reactii la esecul Selecao

Partida dintre reprezentativele Braziliei si Germaniei, contand pentru semifinalele Cupei Mondiale, a devenit cel mai comentat eveniment sportiv pe Twitter, inregistrandu-se un numar de peste 35,6 milioane de mesaje.

Avancronica Brazilia-Germania. Prima semifinala la Cupa Mondiala (LIVE, 23:00)

Cupa Mondiala programeaza marti seara de la ora 23:00 prima semifinala in care se infrunta Brazilia si Germania pe Estadio Mineirao din Belo Horizonte.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )