Libnet.ro
UNICEF

06:00

KMG International, imprumut de 200 mil. dolari pentru refinantarea unor credite

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
KMG International, imprumut de 200 mil. dolari pentru refinantarea unor credite

Compania KMG International , fosta The Rompetrol Group, a semnat la finalul lunii august o finalitate de credit de 200 de milioane de dolari, de la mai multe banci, pentru refinantarea unor credite si sustinerea activitatii operationale. continuă pe Wall-Street Ro

Facebook a ajuns la o capitalizare record de 200 mld. dolari in mai putin timp decat Google

Facebook a ajuns pentru prima data la o capitalizare de piata care depaseste 200 miliarde dolari la finalul sedintei de tranzactionare de luni, acest rezultat fiind obtinut intr-un timp mai scurt decat cel care a fost necesar Google, arata Financial.

Fundatia filantropica Gates doneaza 50 de milioane de dolari pentru combaterea epidemiei de Ebola

Fundatia Bill Melinda Gates a anuntat miercuri ca va dona 50 de milioane de dolari pentru a sustine eforturile de a prelua sub control epidemia de Ebola din Africa de vest, informeaza Reuters. Fundatia.

Electrolux va plati 3,3 miliarde de dolari pentru fabrica de electrocasnice a General Electric

Electrolux va plati 3,3 miliarde de dolari pentru fabrica de electrocasnice a General Electric, pentru a se apropia de liderul pietei, Whirlpool.

Facebook a atins o capitalizare de piata de peste 200 miliarde dolari, mai mare decat Toyota si Coca-Cola

Capitalizarea de piata a Facebook a depasit pentru prima oara nivelul de 200 de miliarde de dolari, depasind companii precum Toyota, Coca-Cola si Bank of America, scrie Financial Times. Facebook a atins in sub doi ani si jumatate de bursa capitalizarea de 200 de miliarde, in mai putin timp decat le-a trebuit celor de la Google care in prezent sunt insa la 400 miliarde dolari.

Alstom, acuzata ca ar fi dat mita 6,6 mil. euro pentru contracte in trei tari

Francezii de la Alstom , implicati intr-un caz de dare de mita. Subsidiara din Marea Britanie a grupului industrial francez Alstom este acuzata ca ar fi platit mita in valoare totala de aproximativ 6,6 milioane de euro in ultimii sase ani pentru a.

Mallul Veranda de langa Piata Obor, la linia de start: 60 mil. euro pentru 15.000 mp de spatii verzi, restaurante pe 1.500 mp si circa 100 de magazine

Compania Prodplast Imobiliare, controlata de omul de afaceri Florin Pogonaru, a demarat lucrarile de pregatire a terenului pentru constructia mallului Veranda de langa Piata Obor din Capitala, o investitie totala de 60 mil. euro.

Microsoft vrea sa plateasca 2 mld. dolari pentru producatorul jocului video Minecraft

Microsoft, compania care produce consola Xbox, poarta negocieri pentru a cumpara Mojang, firma care produce jocul video Minecraft. Valoarea tranzactiei este estimata la circa 2 miliarde de dolari.

Jurnalistul Sotloff ar fi fost vandut. Un rebel ar fi primit 50.000 de dolari pentru a informa Statul Islamic atunci cand ziaristul intra in Siria

Steven Sotloff ar fi fost vandut Statului Islamic anunta CNN. Pretul ar fi fost de 50. 000 de dolari. Jurnalistul a ajuns pe mana Statului Islamic si decapitat, dupa ce un rebel ar fi alertat gruparea in momentul in care acesta a intrat in Siria.

Repartizam 3 miliarde de dolari pentru investitii, dar si pentru salarii, arierate, datorii

Cele 3 miliarde de dolari 2% din PIB) despre care premierul Victor Ponta spunea ca trebuie cheltuite pana la sfarsitul anului vor fi repartizati atat pentru investitiile publice, dar si pentru plata salariilor, arieratelor sau a datoriilor generatede hotarari judecatoresti, a declarat ieri vicepremierul Liviu Dragnea.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )