Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kone ofera 17 miliarde euro pentru divizia de lifturi a Thyssenkrupp

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Kone ofera 17 miliarde euro pentru divizia de lifturi a Thyssenkrupp

Compania finlandeza de inginerie Kone Corp. a lansat o oferta de circa 17 miliarde de euro 18,9 miliarde de dolari) pentru preluarea diviziei de lifturi a conglomeratului german Thyssenkrupp AG, conform Reuters, care mentioneaza ca aceasta este cea mai mare oferta depusa pana acum pentru Thyssenkrupp Elevator Technology ET). continuă pe Ziarul Bursa

Mazars - venituri de 1,8 miliarde euro pentru exercitiul financiar 20182019

Mazars, compania internationala de audit si consultanta, anunta venituri de 1,8 miliarde euro pentru exercitiul financiar 20182019, in crestere cu 10,4% excluzand impactul Forex de +0,2%), comparativ cu exercitiul financiar anterior, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

CONFERINTA INTERNATIONALA FINANTAREA INFRASTRUCTURII PRIN MECANISMELE PIETEI DE CAPITAL DAN PAUL, ASOCIATIA BROKERILOR: Este nevoie de 15 miliarde euro pe an, pentru construirea autostrazilor

Bursa ofera o alternativa pentru finantarea infrastructurii, a spus presedintele Asociatiei Brokerilor Necesarul de finantare pentru construirea autostrazilor in tara noastra este de circa 15 miliarde de euro pe an, a spus ieri Dan Paul, presedintele Asociatiei Brokerilor referindu-se la o estimare pe care a facut-o impreuna cu Andre Cappon, Partner of the CBM Group, Inc.

Finantari de 20.000 euro pentru startup-urile de blockchain

Un proiect finantat prin programul de cercetare si inovare al Uniunii Europene 8213; Orizont 2020, cauta sa investeasca in startup-uri blockchain din domeniile: fintech, tehnologia informatiei si a comunicatiilor si retail. Block Start ofera startup-urilor europene admise in program finantari de cate 20. 000 de euro.

Finantari de 60.000 euro pentru startup-urile care fac materiale inteligente

SmartX Europe este un program care ofera consultanta si finantare startup-urilor care contribuie la dezvoltarea industriei textilelor smart - materiale inovatoare, folosite in domenii precum cel al apararii sau medical. inscrierile pentru finantarile de cate 60. 000 de euro au fost deschise.

Airbus: miliarde de euro pentru solutionarea acuzatiilor de coruptie

Airbus ar putea plati in miliarde de dolari dupa ce a ajuns la o intelegere cu autoritatile franceze.

Finantele au incasat cele 3 miliarde euro imprumutate de pe pietele externe. Mai vor sa ia inca atat

Fondurile aferente emisiunii de euroobligatiuni lansate de MFP pe pietele externe in data 21 ianuarie, in valoare totala de 3 miliarde euro, au fost incasate marti, 28 ianuarie, anunta Ministerul Finantelor Publice, intr-un comunicat de presa.

Surse: Thyssenkrupp va lansa licitatia pentru divizia Plant Technology

Conglomeratul siderurgic german Thyssenkrupp AG intentioneaza sa dea in curand startul licitatiei pentru vanzarea diviziei de constructii de uzine - Plant Technology PT) -, conform unor surse apropiate situatiei, citate de Reuters.

Capitala - buget de peste 10 miliarde lei pentru anul curent

Nicusor Dan: Bugetul Capitalei pentru 2020, la fel de delirant ca precedentele Proiectul de buget al Capitalei, pentru anul 2020, aflat in dezbatere publica pe site-ul Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, a iscat dezbateri aprinse intre reprezentantii administratiei publice locale si cei care se pregatesc pentru alegerile locale din luna iunie.

Fond de investitii de 24 de milioane euro pentru startup-uri IT din Europa

Fondul de investitii britanic Bloc Ventures, care se concentreaza pe finantarea startup-urilor deep tech 8213; tehnologii de varf, care necesita multa cercetare, a anuntat ca a strans aproximativ 24 milioane de euro pe care intentioneaza sa le investeasca in afaceri din domeniul IT.

RCSRDS a lansat o oferta de obligatiuni in valoare de 800 milioane de euro pentru refinantarea sau rambursarea unor datorii

RCSRDS, cel mai mare furnizor local de servicii TV si internet fix, a lansat luni o oferta de obligatiuni in valoare de 800 milioane de euro in vederea refinantariiplatii anticipate sau rambursarii unor sume reprezentand facilitati de credit, a anuntat pe bursa compania mama DIGI Communications. Oferta de obligatiuni are doua transe cu scadente in 2025 si 2028. Vezi in articol pentru ce vor fi utilizate veniturile rezultate in urma acestei oferte de obligatiuni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )