Libnet.ro
UNICEF

09:45

RCSRDS a lansat o oferta de obligatiuni in valoare de 800 milioane de euro pentru refinantarea sau rambursarea unor datorii

Hotnews Hotnews,
 RCSRDS a lansat o oferta de obligatiuni in valoare de 800 milioane de euro pentru refinantarea sau rambursarea unor datorii

RCSRDS, cel mai mare furnizor local de servicii TV si internet fix, a lansat luni o oferta de obligatiuni in valoare de 800 milioane de euro in vederea refinantariiplatii anticipate sau rambursarii unor sume reprezentand facilitati de credit, a anuntat pe bursa compania mama DIGI Communications. Oferta de obligatiuni are doua transe cu scadente in 2025 si 2028. Vezi in articol pentru ce vor fi utilizate veniturile rezultate in urma acestei oferte de obligatiuni. continuă pe Hotnews

RCS and RDS a lansat o oferta de obligatiuni in valoare de 800 milioane euro

RCS and RDS, liderul pietei de internet, pay-tv si servicii convergente, a lansat luni o oferta de obligatiuni senioare garantate in valoare de 800 milioane euro, in doua transe, cu scadenta in 2025 si 2028.

RCSRDS a lansat o oferta de obligatiuni senioare garantate in valoare de 800 milioane euro, in doua transe

RCSRDS, liderul pietei de internet, pay-tv si servicii convergente, a lansat luni o oferta de obligatiuni senioare garantate in valoare de 800 milioane euro, in doua transe, cu scadenta in 2025 si 2028.

Modernizarea pietelor, investitie in valoare de 2,4 milioane de euro, va demara in acest an

Primaria Municipiului Calarasi anunta ca doua obiective destinate comertului vor fi reconstruite in acest an, iar un altul va fi modernizat si reabilitat. Sunt investitii care se ridica la o valoare de aproape 2,4 milioane de euro, bani din fonduri proprii.

Piata ambalajelor din Romania este de aproximativ 890 milioane euro

Piata ambalajelor din Romania este de aproximativ 890 milioane euro, dar mai putin de 15% sunt realizate din materiale biodegradabile, a declarat, pentru Agerpers, Tiberiu Stoian, director general al Fabricii de ambalaje Exonia.

Romanii au cheltuit peste 95 de milioane euro cu Revolut in decembrie

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 960. 000 de utilizatori in Romania, a anuntat ca romanii au cheltuit peste 95 de milioane de euro in decembrie 2019. Suma este de aproape cinci ori mai mare fata de cea cheltuita cu Revolut in aceeasi perioada a anului 2018, respectiv 19,2 milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )