Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kosovo a introdus vize pentru cetatenii din 87 de tari

Antena3 Antena3,
Kosovo a introdus vize pentru cetatenii din 87 de tari

Kosovo a introdus vize pentru cetatenii din 87 de tari, printre care China si Rusia, pentru prima data dupa ce acest teritoriu si-a proclamat, in 2008, independenta fata de Serbia, a anuntat luni un demnitar. continuă pe Antena3

Kosovo a introdus vize pentru cetatenii din 87 de tari.

Kosovo a introdus vize pentru cetatenii din 87 de tari, printre care China si Rusia, pentru prima data dupa ce acest teritoriu si-a proclamat, in 2008, independenta fata de Serbia, a anuntat luni un demnitar kosovar, citat de AFP, potrivit Agerpres. Tocmai am eliberat prima viza a Republicii Kosovo unui cetatean din Ghana, a scris seful diplomatiei de la Pristina, Enver Hoxhaj, pe contul sau de Twitter. Hoxhaj a eliberat personal prima viza in consulatul Kosovo la Istanbul si a tinut sa .

Kosovo a introdus vize pentru cetatenii din 87 de tari, pentru prima data dupa ce si-a proclamat independenta fata de Serbia

Kosovo a introdus vize pentru cetatenii din 87 de tari, printre care China si Rusia, pentru prima data dupa ce acest teritoriu si-a proclamat, in 2008, independenta fata de Serbia. Tocmai am eliberat.

Licitatiile publice nu vor mai fi obligatorii pentru institutii, din iulie, in limita unor ...

Pragul valoric in limita caruia institutiile publice pot incheia contracte prin achizitie directa, fara licitatie, a fost dublat de la 15. 000 euro la 30. 000 euro pentru produse si servicii si ridicat de la 15. 000 euro la 100. 000 euro pentru lucrari, plafoane valabile incepand cu luna iulie acest an, anunta Mediafax. Majorarea substantiala a limitei valorice pentru achizitiile directe a fost pregatita atat de fostul Guvern Boc, cat si de actualul Executiv, dar decizia a fost de fiecare data .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2311 seconds )