Libnet.ro
UNICEF

07:15

Kourtney Kardashian este din nou insarcinata?

ADPM ADPM,
Kourtney Kardashian este din nou insarcinata?

Familia Kardashian nu inceteaza sa ne surprinda. Acum se zvoneste o noua sarcina: Kourtney Kardashian ar urma sa devina din nou mama. Iata de unde a pornit zvonul. continuă pe ADPM

Liderii PSD se reunesc din nou in sedinta dupa refuzul lui Iohannis de a-i accepta pe Vasilescu si pe Laufer in Guvern

Liderii PSD se reunesc in sedinta pentru a stabili noile propuneri pe care i le vor trimite lui Klaus Iohannis. Lia Olguta Vasilescu este din nou pe lista, de data aceasta la Ministerul Dezvoltarii, iar in.

Bianca Dragusanu, din nou mireasa! Fotografia a devenit virala

Bianca Dragusanu a dezvaluit cum ar arata in ziua nuntii, in cazul in care s-ar decide sa faca din nou acest pas important in viata sa. A devenit ceva natural sa probez si sa fotografiez astfel de.

Ce se intampla daca Iohannis refuza din nou propunerile de ministri. Anuntul facut de Dragnea

Liviu Dragnea, presedintele PSD, anunta ca partidul o sa actioneze daca presedintele Klaus Iohannis va refuza din nou propunerile de ministri. in cazul in care refuza, o sa actionam constitutional.

Dorel loveste din nou! Doi muncitori, munca de Sisif cu picatura de apa

Dorel loveste din nou! Doi muncitori din Galati au fost filmati in timp ce adunau cu lopetile apa dintr-o groapa si o transportau apoi cu roaba ca sa o arunce intr-un canal. intreaga operatiune era.

Sindicalistii de la metrou au protestat n fata Ministerului Transportului si ameninta din nou cu greva generala

Sindicalistii de la metrou au protestat vineri in fata Ministerului Transporturilor, suparati pe ministrul Lucian Sova, care a vorbit la o emisiune TV despre salariile mari pe care le au angajatii Metrorex. Ei au sustinut ca este posibil ca greva generala sa fie declansata la mijlocul lunii decembrie. Atat greva de avertisment cat si greva generala anuntata pentru saptamana in curs au fost declarate nelegale de instanta.

BOMBA ANULUI in showbiz! Victor Slav si Bianca Dragusanu, din nou iMPREUNA. Azi noapte am avut ...

Relatia dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu a fost atat de puternica si mediatizata, incat una dintre fanele cuplului i-a marturisit lui Victor Slav ca i-a visat pe cei doi impreuna. Lucrul acesta este.

Tu cum stai pana acum in CEL MAI BRUTAL MERCUR RETROGRAD DIN 2018? Dupa ZODIE, la ce trebuie sa fii FOARTE ATENT pana pe 6 decembrie! Ce ai de REVIZUIT ca sa mergi mai departe bine?

Ultimul si cel de-al treilea ciclu de Mercur retrograd pe 2018 a inceput deja de cateva zile si va dura pana pe 6 decembrie, aproximativ. Este din nou acea perioada din an in care trebuie sa fim atenti la mai multe.

Insolventa Realitatea TV se discuta din nou pe 12 decembrie. Ar putea fi declarat falimentul. Postul are datorii de 25 milioane de euro

Pe 12 decembrie va avea loc un nou termen in dosarul privind insolventa Realitatea Media. Mizele dosarului, vechi de sapte ani, sunt functionarea in continuare a televiziunii si datoria uriasa de 25 de milioane.

Andreea Raicu, DIN NOU NUD! Cum a pozat vedeta! Imagini SOC!

Vedeta in varsta de 41 de ani a pozat nud si a dorit sa transmita astfel un mesaj puternic femeilor, scrie Click. in numarul din decembrie al revistei Unica, Andreea Raicu le incurajeaza pe femei sa.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )