Libnet.ro
UNICEF

21:15

Kovesi, asteptata din nou la audieri, la Comisia de ancheta privind alegerile din 2009

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Kovesi, asteptata din nou la audieri, la Comisia de ancheta privind alegerile din 2009

ACTUALIZARE 08:10 Dragnea spera ca Laura Codruta Kovesi sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat aseara, ca spera ca procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. ----------- Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se reuneste astazi, de la ora 11. 30, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, fiind asteptata la audieri, dupa ce membrii comisiei i-au adresat o noua invitatie, ea refuzand de doua ori sa se prezinte la comisie. continuă pe Ziarul Bursa

Laura Codruta Kovesi, asteptata din nou la comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este asteptata luni pentru audieri la comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, scrie Agerpres.

Laura Codruta Kovesi, asteptata din nou luni, la audieri, la Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se reuneste luni, de la ora 11. 30, procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, fiind asteptata la audieri, dupa ce membrii comisiei i-au adresat o noua invitatie.

Kovesi a refuzat din nou sa vina la comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009

ACTUALIZARE 11:18 Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a refuzat din nou sa vina la comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, la care era asteptata astazi. *ACTUALIZARE 08:10 Dragnea spera ca Laura Codruta Kovesi sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta ----------- Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se reuneste astazi, de la ora 11. 30, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, fiind asteptata la audieri, dupa ce membrii comisiei i-au adresat o noua invitatie, ea refuzand de doua ori sa se prezinte la comisie.

Kovesi refuza pentru a treia oara sa vina l audierile comisiei de ancheta privind prezidentialele din 2009

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declinat, pentru a treia oara, participarea la audierile comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, la care era asteptata luni.

Laura Kovesi refuza din nou sa vina la Comisia de ancheta. Scrisoarea a treia a sefei DNA

De trei saptamani, sefa DNA refuza sa dea ochii cu presa si cu protestatarii care vin zilnic in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie. Si daca de intrebarile incomode ale.

Laura Codruta Kovesi, asteptata sa dea, luni, explicatii in Comisia care ancheteaza alegerile din 2009. Daca nu se va prezenta, sefa Comisiei ameninta cu plangere

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este asteptata, luni, in fata Comisiei care ancheteaza alegerile prezidentiale din anul 2009. in cazul in care va declina invitatia, comisia ar putea face plangere la Ministerul Justitiei sau plangere penala.

Judecatorii francezi au deschis o ancheta privind o deplasare a lui Emmanuel Macron in Las Vegas, pe vremea cand indeplinea functia de ministru al Economiei

Judecatorii francezi au deschis o ancheta privind suspiciuni de favoritism in organizarea unei deplasari a lui Emmanuel Macron la Las Vegas, in ianuarie 2016.

Primaria Capitalei paseaza din nou responsabilitatea demolarii Cathedral Plaza: Atributiile privind avizarea desfiintarii imobilului revin exculsiv Comisiei Nationale a Monumentelor Istorice si proprietarului Cathedral Plaza

Primaria Capitalei paseaza din nou responsabilitatea demolarii Cathedral Plaza. Municipiul Bucuresti nu are competente in ceea ce priveste demararea procedurilor pentru demolarea Cathedral Plaza. Atributiile privind avizarea desfiintarii imobilului revin exculsiv Comisiei Nationale a Monumentelor Istorice si proprietarului Cathedral Plaza, se arata intr-un comunicat emis luni de Primaria Capitalei.

A treia cerere de eliberare conditionata: MIRCEA BASESCU incearca din nou sa iasa din inchisoare

Fratele fostului presedinte Traian Basescu incearca din nou sa iasa din inchisoare. Mircea Basescu a formulat o cerere de eliberare conditionata, care va fi judecata de instanta miercuri,.

John McAfee este liber sa-si foloseasca, din nou, numele

Excentricul John McAfee este liber sa isi foloseasca din nou numele in scopuri comerciale, dupa o perioada de interdictie. in 2016, cofondatorul unei companii antivirus care ii poarta numele si care a fost cumparata de Intel, a mers la tribunal pentru a-si recapata drepturile de folosire a propriului nume in scopuri comerciale. McAfee a dorit [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )