Libnet.ro
UNICEF

12:45

Kovesi a refuzat din nou sa vina la comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Kovesi a refuzat din nou sa vina la comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009

ACTUALIZARE 11:18 Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a refuzat din nou sa vina la comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, la care era asteptata astazi. *ACTUALIZARE 08:10 Dragnea spera ca Laura Codruta Kovesi sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta ----------- Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se reuneste astazi, de la ora 11. 30, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, fiind asteptata la audieri, dupa ce membrii comisiei i-au adresat o noua invitatie, ea refuzand de doua ori sa se prezinte la comisie. continuă pe Ziarul Bursa

Laura Kovesi refuza din nou sa vina la Comisia de ancheta. Scrisoarea a treia a sefei DNA

De trei saptamani, sefa DNA refuza sa dea ochii cu presa si cu protestatarii care vin zilnic in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie. Si daca de intrebarile incomode ale.

Kovesi, asteptata din nou la audieri, la Comisia de ancheta privind alegerile din 2009

ACTUALIZARE 08:10 Dragnea spera ca Laura Codruta Kovesi sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat aseara, ca spera ca procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. ----------- Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se reuneste astazi, de la ora 11. 30, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, fiind asteptata la audieri, dupa ce membrii comisiei i-au adresat o noua invitatie, ea refuzand de doua ori sa se prezinte la comisie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )