Libnet.ro
UNICEF

18:45

Kovesi avertizeaza asupra coruptiei din sistemul sanitar: Sunt directori de spitale care au strns milioane de euro din mita. Exista vulnerabilitati majore

Hotnews Hotnews,
 Kovesi avertizeaza asupra coruptiei din sistemul sanitar: Sunt directori de spitale care au strns milioane de euro din mita. Exista vulnerabilitati majore

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a avertizat asupra coruptiei din sistemul de sanatate si a spus ca exista vulnerabilitati majore cu impact direct asupra vietii cetateanului, dand exemplul unui fost director de spital care a prejudiciat unitatea medicala cu 12 milioane de euro, frauda fiind ascunsa prin documente false. continuă pe Hotnews

Vesti bune pentru toti angajatii din sistemul sanitar care au inregistrat diminuari de venituri

Toti angajatii din sistemul sanitar care au inregistrat diminuari ale veniturilor comparativ cu luna februarie vor primi sume compensatorii, iar in lege va fi introdus un filtru pentru a nu mai putea fi alocate.

Greva de avertisment in sistemul sanitar: Angajatii spitalelor, din nou in strada

Angajatii din sistemul sanitar se afla luni in greva de avertisment. Protestul este programat intre orele 9 si 11, iar in cazul in care sindicalistii nu vor ajunge la un acord cu reprezentantii ministerului, vo.

Greva de avertisment in sistemul sanitar: Angajatii spitalelor, din nou in strada(VIDEO)

Angajatii din sistemul sanitar se afla luni in greva de avertisment. Protestul este programat intre orele 9 si 11, iar in cazul in care sindicalistii nu vor ajunge la un acord cu reprezentantii ministerului, vo.

Saptamana incepe cu o greva de avertisment de doua ore in sistemul sanitar. Vineri va fi greva generala

Noua saptamana incepe cu o greva de avertisment de doua ore in sistemul sanitar luni intre orele 9:00 si 11:00) si este de asteptat ca nemultumirile din ultimele luni ale angajatilor din sistem sa culmineze, vineri, cu o greva generala. Medicii nu vor participa, cel mai probabil, la greva, pentru ca reprezinta singura categorie din sistem avantajata de noua lege a salarizarii si de noul regulament al sporurilor.

Kovesi, dezvaluiri despre coruptia din sanatate: Procurorii au descoperit o mita de peste un milion de euro primita de un manager de spital

Laura Codruta Kovesi a declarat marti ca mita din sistemul medical este mai mare decat in alte domenii, precizand ca a fost indetificat inclusiv un manager de spital care a primit spaga de 1,2 milioane de.

VIDEO Olguta Vasilescu, acuzata ca a rasturnat ierarhia profesionala in sistemul sanitar: Un ministru al Muncii fara experienta si cu multa aroganta

Ministrul Muncii este principala tinta a sindicalistilor Sanitas care s-au aflat luni, 7 mai 2018, timp de doua ore, in greva de avertisment in spitale. Olguta Vasilescu ar fi responsabila de adevaratul haos creat in sistem si de rasturnarea ierarhiilor, un biolog ajungand sa incaseze cu 800 lei mai putin decat asistentul din subordine.

Emmanuel Macron avertizeaza asupra riscului unui razboi daca SUA se vor retrage din acordul nuclear cu Iranul

Presedintele francez Emmanuel Macron a avertizat cu privire la posibilitatea declansarii unui razboi daca presedintele american Donald Trump va decide sa retraga SUA din acordul nuclear cu Iranul, scrie News. ro citand Reuters.

Macron avertizeaza asupra riscului unui razboi

Presedintele francez Emmanuel Macron a avertizat cu privire la posibilitatea declansarii unui razboi daca presedintele american Donald Trump va decide sa retraga SUA din acordul nuclear cu Iranul, scrie Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )