Libnet.ro
UNICEF

14:45

Greva de avertisment in sistemul sanitar: Angajatii spitalelor, din nou in strada

B1 B1,
Greva de avertisment in sistemul sanitar: Angajatii spitalelor, din nou in strada

Angajatii din sistemul sanitar se afla luni in greva de avertisment. Protestul este programat intre orele 9 si 11, iar in cazul in care sindicalistii nu vor ajunge la un acord cu reprezentantii ministerului, vo. continuă pe B1

Greva de avertisment in sistemul sanitar: Angajatii spitalelor, din nou in strada(VIDEO)

Angajatii din sistemul sanitar se afla luni in greva de avertisment. Protestul este programat intre orele 9 si 11, iar in cazul in care sindicalistii nu vor ajunge la un acord cu reprezentantii ministerului, vo.

Saptamana incepe cu o greva de avertisment de doua ore in sistemul sanitar. Vineri va fi greva generala

Noua saptamana incepe cu o greva de avertisment de doua ore in sistemul sanitar luni intre orele 9:00 si 11:00) si este de asteptat ca nemultumirile din ultimele luni ale angajatilor din sistem sa culmineze, vineri, cu o greva generala. Medicii nu vor participa, cel mai probabil, la greva, pentru ca reprezinta singura categorie din sistem avantajata de noua lege a salarizarii si de noul regulament al sporurilor.

Putin l-a propus din nou pe Medvedev pentru functia de prim ministru

Vladimir Putin, care a depus luni juramantul pentru inca un mandat de sase ani in fruntea Rusiei, l-a propus din nou pe Dmitri Medvedev pentru functia de prim ministru, anunta AFP.

Secesionistii catalani il sustin din nou ca LIDER al regiunii pe Puigdemont

Politicienii secesionisti din Catalonia il sustin din nou pe Carles Puigdemont ca sef al guvernului provincial, in ciuda avertismentelor Madridului, informeaza Reuters, citata deAgerpres. Puigdemont se.

Catrinel Sandu, din nou indragostita. Vedeta a trecut total peste durerea divortului

A trecut printr-o perioada extrem de grea, dar Catrinel Sandu pare sa fie din nou fericita. Vedeta a postat o fotografie de pe malul oceanului, unde apare alaturi de un barbat misterios. Mesajul care.

Saptamna de foc n sanatate: Greva de avertisment de doua ore luni dimineata si generala vineri. Ce trebuie sa stii despre greva si cum s-a ajuns la declansarea ei

Noua saptamana incepe cu o greva de avertisment de doua ore in sistemul sanitar luni intre orele 9:00 si 11:00) si este de asteptat ca nemultumirile din ultimele luni ale angajatilor din sistem sa culmineze, vineri, cu o greva generala. Medicii nu vor participa, cel mai probabil, la greva, pentru ca reprezinta singura categorie din sistem avantajata de noua lege a salarizarii si de noul regulament al sporurilor. Cei care urmeaza sa intrerupa lucrul sunt categoriile de salariati care spun ca veniturile lor au scazut, in special asistente medicale si infirmiere. Pe perioada grevei, activitatea va fi asigurata in proportie de cel putin 33%.

VIDEO Olguta Vasilescu, acuzata ca a rasturnat ierarhia profesionala in sistemul sanitar: Un ministru al Muncii fara experienta si cu multa aroganta

Ministrul Muncii este principala tinta a sindicalistilor Sanitas care s-au aflat luni, 7 mai 2018, timp de doua ore, in greva de avertisment in spitale. Olguta Vasilescu ar fi responsabila de adevaratul haos creat in sistem si de rasturnarea ierarhiilor, un biolog ajungand sa incaseze cu 800 lei mai putin decat asistentul din subordine.

FOTOGALERIE Greva de avertisment n sanatate: Sute de angajati au iesit n curtile spitalelor din toata tara: Vrem salarii decente!/Mincinosii!

Mii de angajati din sanatate - in special asistente si infirmiere, nu medici - au protestat, luni dimineata, in spitalele din intreaga tara, intrerupand lucrul pentru o greva de avertisment de doua ore, intre 9:00 si 11:00. La protest au participat angajati nemultumiti din sistem, care acuza ca salariile lor au scazut in unele cazuri, in urma plafonarii sporurilor. Protestatarii care au iesit in curtile spitalelor au scandat Mincinosii! Mincinosii!, Vrem salarii decente. Noi muncim si voi furati. Reprezentantii sindicatelor se afla la aceasta ora la noi negocieri la Ministerul Sanatatii, in conditiile in care vineri este programata greva generala.

FOTOGALERIE Greva de avertisment n sanatate: Sute de angajati au iesit n curtile spitalelor din toata tara: Mincinosii! Mincinosii! / Vrem salarii decente!

Mii de angajati din sanatate - in special asistente si infirmiere, nu medici - au protestat, luni dimineata, in spitalele din intreaga tara, intrerupand lucrul pentru o greva de avertisment de doua ore, intre 9:00 si 11:00. La protest au participat angajati nemultumiti din sistem, care acuza ca salariile lor au scazut in unele cazuri, in urma plafonarii sporurilor. Protestatarii care au iesit in curtile spitalelor au scandat Mincinosii! Mincinosii!, Vrem salarii decente. Noi muncim si voi furati. Reprezentantii sindicatelor au fost invitati astazi la noi negocieri cu ministrul Sanatatii.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )