Libnet.ro
UNICEF

07:30

Kovesi, chemata la CSM: Se amplifica SCANDALUL REVOCARII sefei DNA

B1 B1,
Kovesi, chemata la CSM: Se amplifica SCANDALUL REVOCARII sefei DNA

In plin scandal al revocarii, sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, este chemata, joi, la CSM. Sectia pentru Procurori in materie disciplinara va incepe judecata in cauza in care Inspectia Judiciara a constatat. continuă pe B1

Metodele prin care i se forteaza mana lui Klaus Iohannis, in cazul revocarii sefei DNA

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza zilei cinci metode prin care i se forteaza mana presedintelui Klaus Iohannis, in contextul luarii unei decizii in cazul sefei DNA, Laura Codruta.

CCR amana motivarea deciziei pe tema REVOCARII SEFEI DNA

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) anunta ca motivarea deciziei prin care presedintele Iohannis este obligat sa o revoce pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, se amana. Potrivit Antena 3, documentul.

Se inmultesc vocile din PSD care vorbesc despre suspendarea lui Iohannis in scandalul revocarii lui Kovesi

Tot mai multe voci din PSD vorbesc despre posibilitatea suspendarii presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta nu va da curs deciziei Curtii Constitutionale privind revocarea din functie a sefei DNA.

Ludovic Orban, despre revocarea sefei DNA: PNL este alaturi de presedinte

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa la Medias, ca PNL este alaturi de presedintele Iohannis in ceea ce priveste decizia CCR privind revocarea sefei DNA si s-a.

Tariceanu anunta ce va face Iohannis in cazul Kovesi: Presedintele NU poate sa nu...

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a vorbit, duminica seara, despre decizia Curtii Constitutionale CCR) in cazul revocarii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si despre modul in care.

S-A TERMINAT! Cristoiu DEZVALUIE ce va face IOHANNIS in scandalul revocarii lui KOVESI: in acest caz risca suspendarea

Jurnalistul Ion Cristoiu sustine ca presedintele Klaus Iohannis este obligat sa semneze decretul de revocare al Laurei Codruta Kovesi, pentru a nu instaura o stare de dezordine generala. Nu de putine ori.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )