Libnet.ro
UNICEF

13:00

KOVESI DESFIINTEAZA raportul lui Toader, in sedinta CSM, chiar de fata cu ministrul Justitiei

B1 B1,
KOVESI DESFIINTEAZA raportul lui Toader, in sedinta CSM, chiar de fata cu ministrul Justitiei

Laura Codruta Kovesi a inceput in jurul orei 15. 00 sa-si prezinte punctul de vedere, in sedintaCSM, referitor la raportul prin care ministrul Tudorel Toader a solicitat revocarea sa. Sefa DNA a. continuă pe B1

Procurorul sef al DNA, fata in fata cu Tudorel Toader, in sedinta CSM in care se discuta revocarea din functie/ Raspunsul complet al Laurei Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef DNA, se afla fata in fata cu Tudorel Toader, ministrul Justitiei, in cadrul Sectiei pentru procurori a CSM, sedinta in care se va discuta avizul pentru solicitarea de revocare din functie, scrie Hotnews . Kovesi a.

Kovesi, fata in fata cu Toader, in sedinta CSM in care se discuta revocarea sefei DNA (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Sedinta a inceput cu discursul Ministrului Justitiei. Toader a sustinut ca site-ul ministerului a fost blocat dupa ce a anuntat ca va cere revocarea lui Kovesi deoarece a existat un numar foarte.

Laura Codruta Kovesi va fi audiata marti la CSM, dupa ce Toader a cerut revocarea ei din functie

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, va fi audiata marti, la CSM, in cadrul procedurii declansate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, de revocare a ei din functie, scrie Agerpres .

Dovada ca Laura Codruta Kovesi a mintit la sedinta CSM

Procurorul sef al DNA, Laura Kovesi, a declarat marti, in cadrul sedintei CSM, ca nu exista nicio condamnare la CEDO in dosare instrumentate de DNA dupa anul 2013 si nu i se poate imputa acest motiv in.

Kovesi, replica ACIDA pentru Toader: Eu nu sunt aici sa va conving pe dumneavoastra

Laura Codruta Kovesi i-a dat replica ministrului Justitiei Tudorel Toader, dupa ce acesta i-a spus ca discurul sau a fost neconvingator. Sefa DNA i-a trasmis ministrului ca nu incearca sa il convinga pe.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )