Libnet.ro
UNICEF

12:45

Procurorul sef al DNA, fata in fata cu Tudorel Toader, in sedinta CSM in care se discuta revocarea din functie/ Raspunsul complet al Laurei Codruta Kovesi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Procurorul sef al DNA, fata in fata cu Tudorel Toader, in sedinta CSM in care se discuta revocarea din functie/ Raspunsul complet al Laurei Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef DNA, se afla fata in fata cu Tudorel Toader, ministrul Justitiei, in cadrul Sectiei pentru procurori a CSM, sedinta in care se va discuta avizul pentru solicitarea de revocare din functie, scrie Hotnews . Kovesi a. continuă pe Wall-Street Ro

Procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi, ar putea fi audiata marti la CSM

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, ar urma sa fie audiata marti de membri Consiliului Superior al Magistraturii CSM). Potrivit acestora, audierea sefei Directiei Nationale Anticoruptie ar avea loc la ora 14.

Kovesi ar putea fi audiata marti la CSM. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va participa la sedinta

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, ar urma sa fie audiata marti de membri Consiliului Superior al Magistraturii CSM). Potrivit acestora, audierea sefei Directiei Nationale Anticoruptie ar avea loc la ora 14.

La prestatia lui Tudorel Toader, nici Gadea n-ar fi votat revocarea lui Kovesi

Vorbe contra documente, ineptii contra argumente, aberatii contra logicii etc. in aceste coordonate s-a derulat disputa dintre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi din sedinta de marti, 27 februarie, de la CSM.

KOVESI DESFIINTEAZA raportul lui Toader, in sedinta CSM, chiar de fata cu ministrul Justitiei

Laura Codruta Kovesi a inceput in jurul orei 15. 00 sa-si prezinte punctul de vedere, in sedintaCSM, referitor la raportul prin care ministrul Tudorel Toader a solicitat revocarea sa. Sefa DNA a.

Laura Codruta Kovesi, raspuns dur pentru Tudorel Toader

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a afirmat marti ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a invocat, in sustinerea cererii de revocare a sa din functie, elemente continute in forma initiala a unui.

Dovada ca Laura Codruta Kovesi a mintit la sedinta CSM

Procurorul sef al DNA, Laura Kovesi, a declarat marti, in cadrul sedintei CSM, ca nu exista nicio condamnare la CEDO in dosare instrumentate de DNA dupa anul 2013 si nu i se poate imputa acest motiv in.

Marian Godina DESFIINTEAZA afirmatiile lui Tudorel Toader: Am putut observa cu ochiul liber...

CSM a dat marti aviz negativ cererii de revocare din functie a sefei DNA. Verdictul magistratilor a venit la capatul a trei ore de discutii in contradictoriu intre procurorul-sef si ministrul.

Ionel Danca, dupa avizul negativ al CSM de revocare a sefei DNA: Tudorel Toader trebuie sa-si dea demisia daca mai are o urma de onoare

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, crede ca Tudorel Toader trebuie sa-si dea demisia daca mai are o urma de onoare, dupa avizul negativ dat de CSM propunerii de revocare a procurorului sef al DNA. Danca a argumentat, peFacebook, ca Tudorel Toader nu a prezentat niciun motiv temeinic care sa impuna revocarea conducerii DNA.

Augustin Lazar, atac la adresa ministrului Tudorel Toader: A cerut revocarea ignorand regulamentul CSM

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, l-a intrebat marti pe Tudorel Toader, la sedinta Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), daca ministrul Justitiei poate sa faca.

PNL cere demisia lui Tudorel Toader in urma avizului negativ al CSM in cazul lui Kovesi

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, considera ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, trebuie sa-si dea demisia din functie dupa avizul negativ al CSM la propunerea de revocare a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )