Libnet.ro
UNICEF

23:30

Kovesi, dupa audiere: E o etapa in aceasta campanie de hartuire

Playtech Playtech,
Kovesi, dupa audiere: E o etapa in aceasta campanie de hartuire

Laura Codruta Kovesi a fost la DNA, pentru o audiere. La iesire a facut un anunt surpriza despre dosarele in care e invinuita. Kovesi a fost pusa joi sub invinuire intr-un al doilea dosar. Anuntul a fost facut de fosta sefa a DNA la iesirea de la sectia speciala de investigare a magistratilor, unde a [] . continuă pe Playtech

Kovesi, pusa sub acuzare si in dosarul Onea-Negulescu: Sunt acuzata ca am condus un grup infractional organizat in interiorul DNA. E inca o etapa in aceasta campanie de hartuire (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a fost pusa joi sub invinuire intr-un al doilea dosar. in ceea ce priveste primul dosar, deschis dupa o plangere facuta de fugarul Sebastian Ghita, fosta sefa DNA a precizat ca i s-au.

Ambasada SUA o felicita pe Laura Kovesi, dupa ce a fost inclusa pe lista Universitatii Harvard cu femeile din 2019 care au avut contributii semnnificative in justitie

Ambasada SUA la Bucuresti o felicita pe fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi pentru includerea pe lista femeilor onorate in luna martie de Harvard Women's Law Association.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )