Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kovesi: Este pentru prima data, de cand conduc DNA, cand un inculpat aflat sub filaj dispare / Disparitia lui Ghita, anuntata dupa 16 ore; politia trebuie sa raspunda

Hotnews Hotnews,
 Kovesi: Este pentru prima data, de cand conduc DNA, cand un inculpat aflat sub filaj dispare / Disparitia lui Ghita, anuntata dupa 16 ore; politia trebuie sa raspunda

Procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi a declarat, marti seara, invitata la Digi 24, ca este pentru prima data de cand se afla la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie, cand un inclupat aflat sub filaj, in cazul de fata Sebastian Ghita, dispare. Mai mult decat ataat, sefa DNA a aratat ca disparitia omului de afaceri a fost raportata procurorului DNA de caz a doua zi, dupa aproximativ 16 ore, si ca Politia Romana trebuie sa raspunda cuma a fost posibil ca el sa dispara, avand in vedere masurile in dosarul sau. continuă pe Hotnews

Teatrul si circul, pentru prima data impreuna, in arena Salii Studio

Angajare de clovn, de Matei Visniec, noua premiera a Teatrului National I. Caragiale, este una dintre cele mai jucate piese din -dramaturgia contemporana gen care, din pacate, pare destul de slab reprezentat azi, nu numai pe scenele din Romania.

IMAGINI FASCINANTE: Canalele din VENETIA au inghetat PENTRU PRIMA DATA in istorie (FOTO)

Premiera in Venetia. Temperaturile scazute din ultima perioada au dus la inghetarea completa a lagunei si canalelor din orasul italian, un fenomen care nu s-a mai produs niciodata pana acum, in.

Facebook ia masuri pentru detectarea stirilor false in Europa: in ce stat se va intampla acest lucru

Facebook ia masuri pentru verificarea stirilor false, in Germania, tara unde vor avea loc alegeri anul acesta, informeaza Financial Times. Este pentru prima data cand reprezentantii gigantului online.

Care sunt cele mai des intalnite intrebari pe care le adreseaza cineva aflat pentru prima data intr-un salon de masaj

Cei care sunt la prima experienta a masajului au o serie de curiozitati normale despre acest act. Ei sunt de regula curiosi de cum ar trebui sa se simta dupa masaj sau ce sa poarte in timpul masajului.

LONDRA: Pentru prima oara dupa mai bine de 70 de ani, LUMINILE din Piccadilly Circus au fost STINSE

Dupa mai bine de 70 de ani, reclamele luminoase gigantice care sunt prezente in celebra piata londoneza Piccadilly Circus de peste un secol, au fost oprite pentru o perioada mai lunga de timp, pentru.

Vesti EXCELENTE pentru Florin Tanase. Cand va reveni pe teren

Anul a inceput cu vesti buine pentru Florin Tanase. Desi stia ca abia in martie va putea reveni alaturi de colegii sai, acesta va putea ajunge mult mai devreme, din nou, sub comanda lui.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )