Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kovesi, in fata deciziei finale pentru functia de procuror sef european

Playtech Playtech,
Kovesi, in fata deciziei finale pentru functia de procuror sef european

Laura Codruta Kovesi ar putea afla joi, 4 aprilie, decizia finala cu privire la numirea in functia de procuror sef al Parchetului European. Astazi are loc a treia runda de negocieri intre Parlamentul European si Consiliul UE, iar cele doua institutii si-au exprimat sprijinul pentru candidati diferiti. intre timp, magistratii de la Curtea Suprema au [] . continuă pe Playtech

UPDATE Tajani: Kovesi ramane candidatul Parlamentului European pentru postul de procuror-sef european / Cerem autoritatilor de la Bucuresti sa nu ii puna obstacole

Presedintele PE, Antonio Tajani, a declarat ca este ingrijorat in privinta masurilor luate de Romania impotriva Laurei Codruta Kovesi, adaugand ca ea ramane candidatul legislativului european pentru noul post de procuror-sef european. El a facut aceste declaratii la inceputul sesiunii plenare a Parlamentului European, cerand autoritatilor de la Bucuresti sa nu ii puna obstacole fostei sefe a DNA in procedura pentru conducerea parchetului European.

Cei cinci candidati pentru functia de procuror european din partea Romaniei sustin astazi interviul cu Tudorel Toader / Cine sunt candidatii / Rolul si structura Parchetului european

Cei cinci candidati pentru functia de procuror european din partea Romaniei - Catalin Borcoman, Marius Bulancea, Laura Ecedi Stoisavlevici, Elena Hach si Daniel Horodniceanu - vor sustine joi interviul cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Acesta va trimite la Bruxelles trei propuneri pentru Parchetul European, structura la sefia careia candideaza Laura Codruta Kovesi. Romania trebuia sa trimita propunerile pana la 31 martie, insa interviurile, programate initial pentru 22 martie, au fost amanate fara nicio explicatie.

Toti cei patru candidati pentru functia de procuror general, admisi de Ministerul Justitiei. Cand vor sustine interviul

Toti cei patru candidati pentru functia de procuror general - Augustin Lazar, Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu - au fost admisi de Ministerul Justitiei. Ei vor sustine interviul cu Tudorel Toader in 10 aprilie.

Timmermans: Comisia Europeana a transmis cat se poate de clar - Kovesi este candidata preferata de PE pentru a fi primul procuror european

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmemans, a reluat, miercuri, mesajul clar ca Laura Kovesi este candidata preferata de Parlamentul European pentru a fi primul procuror-sef european, precizand ca este important ca aceasta sa-si poata prezenta candidatura, astfel incat institutiile europene sa poata lua o decizie. Declaratia vine dupa ce Sectia pentru investigarea magistratilor a plasat-o pe fosta sefa a DNA sub control judiciar, cu interdictia de a parasi tara.

Kovesi este candidata preferata de Parlamentul European pentru a deveni procuror-sef european

Frans Timmermans, Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, si-a reafirmat sprijinul pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european si a reiterat faptul ca fosta sefa DNA ramane candidata preferata a Parlamentului European pentru.

Consiliul Superior al Magistraturii a numit noul PROCUROR-SEF adjunct al DNA in locul lui Marius Iacob

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a aprobat, luni, delegarea Madalinei Scarlat in functia de procuror-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pe locul lasat vacant Marius Iacob, care si-a.

CANDIDATURA PENTRU FUNCTIA DE PROCUROR GENERAL: Lazar - singurul cu dosarul complet la termenul limita de depunere a candidaturilor

Augustin Lazar, Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu si-au depus candidaturile pentru functia de procuror general, insa doar dosarul lui Lazar a fost complet la termenul limita de depunere a candidaturilor, potrivit anuntului facut de Ministerul Justitiei. Ceilalti trei candidati au termen pana luni, la ora 17:30, sa depuna documentele lipsa.

Cei cinci candidati pentru functia de procuror european, audiati la Ministerul Justitiei

Este zi decisiva la Ministerul Justitiei. Cei cinci candidati pentru functia de procuror european din partea Romaniei sustin azi interviul cu Tudorel Toader. Se cunoaste care sunt cei cinci candidati.

Cei cinci candidati pentru functia de procuror european sustin astazi interviul cu Tudorel Toader

Cei cinci candidati pentru functia de procuror european din partea Romaniei, Catalin Laurentiu Borcoman, Marius Bulancea, Laura Ecedi Stoisavlevici, Elena Hach si Daniel Horodniceanu, vor sustine, astazi, incepand de la ora 14. 00, interviul cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Cei cinci candidati pentru functia de procuror european sustin joi interviul cu Tudorel Toader

Cei cinci candidati pentru functia de procuror european din partea Romaniei, Catalin Laurentiu Borcoman, Marius Bulancea, Laura Ecedi Stoisavlevici, Elena Hach si Daniel Horodniceanu, vor sustine, astazi, incepand de la ora 14. 00, interviul cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2369 seconds )