Libnet.ro
UNICEF

23:00

Kovesi este candidata preferata de Parlamentul European pentru a deveni procuror-sef european

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Kovesi este candidata preferata de Parlamentul European pentru a deveni procuror-sef european

Frans Timmermans, Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, si-a reafirmat sprijinul pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european si a reiterat faptul ca fosta sefa DNA ramane candidata preferata a Parlamentului European pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Timmermans: Comisia Europeana a transmis cat se poate de clar - Kovesi este candidata preferata de PE pentru a fi primul procuror european

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmemans, a reluat, miercuri, mesajul clar ca Laura Kovesi este candidata preferata de Parlamentul European pentru a fi primul procuror-sef european, precizand ca este important ca aceasta sa-si poata prezenta candidatura, astfel incat institutiile europene sa poata lua o decizie. Declaratia vine dupa ce Sectia pentru investigarea magistratilor a plasat-o pe fosta sefa a DNA sub control judiciar, cu interdictia de a parasi tara.

Frans Timmermans: Doamna Kovesi este candidata preferata de Parlamentul European

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat ca Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, este candidata preferata de Parlamentul Europeanpentru a ocupa postul de procuror-sef.

UPDATE Tajani: Kovesi ramane candidatul Parlamentului European pentru postul de procuror-sef european / Cerem autoritatilor de la Bucuresti sa nu ii puna obstacole

Presedintele PE, Antonio Tajani, a declarat ca este ingrijorat in privinta masurilor luate de Romania impotriva Laurei Codruta Kovesi, adaugand ca ea ramane candidatul legislativului european pentru noul post de procuror-sef european. El a facut aceste declaratii la inceputul sesiunii plenare a Parlamentului European, cerand autoritatilor de la Bucuresti sa nu ii puna obstacole fostei sefe a DNA in procedura pentru conducerea parchetului European.

SONDAJ: Stiti ce este Parlamentul European si care este rolul sau?

Parlamentul European este singura institutie a UE ai carei membri sunt alesi in mod direct. Cei 751 de deputati ai sai ii reprezinta pe cetatenii. De-a lungul anilor si in urma modificarilor succesive.

PETRE DAEA: Comisia de agricultura din Parlamentul European a eliminat plafonarea obligatorie

Unul dintre obiectivele cele mai importante ale Politicii Agricole Comune pentru care Romania a militat in toate structurile europene a avut castig de cauza in comisia pentru agricultura din Parlamentul European, unde, prin votul dat, s-a eliminat plafonarea obligatorie, a declarat, astazi, ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Sondaj. Pentru ce partid sau alianta de partide veti vota la alegerile pentru Parlamentul European din acest an?

Suntem foarte aproape de momentul alegerilor pentru Parlamentul European. Listele de candidati sunt publice, campania electorala a inceput deja, neoficial, scrie profesorul Dan Voiculescu, pe blog. Oare se va.

Liderul ALDE din Parlamentul European pregateste excluderea partidului lui Tariceanu din familia europeana

Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European, a inceput procedurile pentru excluderea partidului condus de Calin-Popescu Tariceanu din familia europeana, se arata intr-o scrisoare citata de Europa FM.

COMISARUL EUROPEAN PENTRU ENERGIE, MIGUEL CANETE: BRUA este fundamentala pentru CE si este important ca gazele sa ajunga in Austria

Conducta BRUA este fundamentala pentru Comisia Europeana si este important ca gazele sa ajunga in Austria, indiferent de ruta care va fi decisa, a declarat ieri, la Bucuresti, comisarul european pentru Energie, Miguel Arias Canete, citat de Agerpres.

Comisarul european pentru politici climatice si energie, in vizita la Bucuresti

Comisarul european pentru politici climatice si energie, Miguel Arias Canete, va efectua o vizita la Bucuresti pe 1 si 2 aprilie 2019.

Tajani exprima preocuparea PE pentru situatia Laurei Codruta Kovesi

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, s-a declarat preocupat, astazi, de presiunile statului roman asupra fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, care este candidata preferata de legislativul comunitar pentru noul rol de procuror-sef european.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2047 seconds )