Libnet.ro
UNICEF

07:15

Kovesi: Au fost prea multe coincidente. Mi s-a facut dosar penal nainte de votul din PE, acum m-au chemat la audieri n ziua n care trebuie sa merg iar la Bruxelles

Hotnews Hotnews,
 Kovesi: Au fost prea multe coincidente. Mi s-a facut dosar penal nainte de votul din PE, acum m-au chemat la audieri n ziua n care trebuie sa merg iar la Bruxelles

Laura Codruta Kovesi spune ca si-a depus candidatura pentru conducerea Parchetului European in nume personal, ca nu a avut asteptari de la Guvern sa o sustina, dar ca au fost prea multe coincidente in dosarul penal pe care i l-a facut Sectia de anchetare a magistratilor. Ea a afirmat ca s-a inceput urmarirea sa penala chiar inainte de a merge la audierea din Parlamentul European, iar acum este chemata din nou la Parchet chiar in ziua in care trebuie sa mearga din nou la Bruxelles. continuă pe Hotnews

Laura Codruta Kovesi ACUZA: Sunt multe coincidente. S-a inceput urmarirea mea penala inainte de votul din PE. Acum m-au chemat la audieri in ziua in care trebuie sa merg iar la Bruxelles (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi sustine ca sunt prea multe coincidente in ceea ce priveste dosarul penal deschis pe numele sau de Sectia de investigare a infractiunilor in justitie. Asta in conditiile in care citarea.

Kovesi, despre Parchetul European: Nu am spus nimanui ca imi depun candidatura. Sunt multe coincidente in dosarul meu

Fosta sefa DNA a povestit, in interviul acordat EuropaFM, despre modul in care a decurs candidatura pentru functia de procuror-sef european si a dat detalii despre intrebarile ce i-au fost adresate de comisia de experti. Despre dosarul deschis de Sectia speciala a spus ca sunt multe coincidente legat de zilele in care a fost chemata la audieri.

Laura Codruta Kovesi: Sunt multe coincidente in dosarul meu

Laura Codruta Kovesi, candidat la sefia Parchetului European, a facut o serie de declaratii in ceea ce priveste dosarul sau in care e acuzata de luare de mita, marturie mincinoasa si abuz in.

Parchetul European: Laura Codruta Kovesi, cele mai multe voturi in Comisia LIBE a Parlamentului European

Laura Codruta Kovesi a obtinut cele mai multe voturi in Comisia LIBE a Parlamentului European. Fosta sefa DNA a obtinut 26 de voturi, cu patru voturi peste cele 22 de voturi obtinute de candidatul francez,Francois Bohnert. Andres Ritter, procurorul german, a primit un singur vot.

Laura Codruta Kovesi, cele mai multe voturi in Comisia LIBE pentru functia de sef al Parchetului European. Totul se decide la negocieri

Controverse uriase dupa audierea Laurei Codruta Kovesi la Bruxelles. Fosta sefa a DNA este acuzata ca a mintit in fata membrilor comisiilor de libertati si de control bugetar pe mai multe teme extrem de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )