Libnet.ro
UNICEF

22:00

Laura Codruta Kovesi, cele mai multe voturi in Comisia LIBE pentru functia de sef al Parchetului European. Totul se decide la negocieri

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi, cele mai multe voturi in Comisia LIBE pentru functia de sef al Parchetului European. Totul se decide la negocieri

Controverse uriase dupa audierea Laurei Codruta Kovesi la Bruxelles. Fosta sefa a DNA este acuzata ca a mintit in fata membrilor comisiilor de libertati si de control bugetar pe mai multe teme extrem de. continuă pe Antena3

Parchetul European: Laura Codruta Kovesi, cele mai multe voturi in Comisia LIBE a Parlamentului European

Laura Codruta Kovesi a obtinut cele mai multe voturi in Comisia LIBE a Parlamentului European. Fosta sefa DNA a obtinut 26 de voturi, cu patru voturi peste cele 22 de voturi obtinute de candidatul francez,Francois Bohnert. Andres Ritter, procurorul german, a primit un singur vot.

Laura Codruta Kovesi, cele mai multe voturi in Comisia CONT dupa audierile din Parlamentul European: Miercuri, votul decisiv in Comisia LIBE (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a obtinut marti seara cele mai multe voturi in Comisia de control bugetar a Parlamentului European. in urma audierilor, Kovesi a primit 12 voturi, in timp ce procurorul francez Bohnert a.

Maria Grapini, dupa ce Kovesi a strans cele mai multe voturi in Comisia LIBE: Este o diferenta suficient de mare

Maria Grapini a avut o reactie dupa ce Laura Codruta Kovesi a primit cele mai multe voturi din Comisia LIBE. Nu este un vot foarte castigator, pentru ca patru voturi diferenta fata de 22 in Consi.

Cristina Tarcea, dupa ce Kovesi a strans cele mai multe voturi in Comisia LIBE: intotdeauna m-am bucurat de succesul oricarui roman

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatoarea Cristina Tarcea, i-a urat succes fostei sefe a Directiei Nationale Anticoruptie Laura Codruta Kovesi, care a obtinut cele mai multe voturi in.

Comisia Europeana transmite dezmintiri, dupa ce Romnia TV a relatat ca Laura Codruta Kovesi ar avea mai multe rezidente n SUA

Comisia Europeana a transmis, marti, ca Serviciul European de Actiune Externa nu a efectuat vreo investigatie care sa vizeze rezidente ale Laurei Codruta Kovesi in SUA, dezmintind astfel o stire difuzata de Romania TV potrivit careia fosta sefa DNA ar avea legatura cu mai multe adrese in Statele Unite.

Laura Codruta Kovesi A CASTIGAT votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european

Comisia pentru Libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a votat-o, miercuri, pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european. Laura Codruta Kovesi a fost votata cu 26 voturi, in.

Laura Codruta Kovesi, audiata in Comisia LIBE. Din punct de vedere managerial, doamna Kovesi a esuat

Marti, 26 februarie, Laura Codruta Kovesi, va fi audiata in Comisia LIBE din Parlamentul European, pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Claudia Tapardel afirma ca Laura Codruta.

LIVEVIDEO Au nceput audierile n Comisia LIBE a Parlamentului European pentru sefia Parchetului European / Laura Codruta Kovesi va fi audiata ultima

Laura Codruta Kovesi este audiata marti in Comisia LIBE a Parlamentului European pentru functia de procuror-sef al Parchetului Uniunii Europene. Ora 16:40 S-a stabilit ordinea audierilor: Andres Ritter, Jean-Francois Bohnert si Laura Codruta Kovesi.

VIDEO Laura Codruta Kovesi a fost audiata n Comisia LIBE a Parlamentului European pentru sefia Parchetului European: Stiu ca ati fost expusi la informatii negative despre mine. Nu am nimic de ascuns

Laura Codruta Kovesi a fost audiata marti peste o ora in cadrul Comisiei LIBE pentru postul de sef al Parchetului European, mai multi europarlamentari exprimandu-si solidaritatea fata de campania groaznica demarata Guvernul de la Bucuresti, dupa cum s-a exprimat Eva Joly, de la grupul Verzilor. Fosta sefa a DNA a primit cuvinte de apreciere inclusiv de la unul dintre contracandidatii sai, germanul Andres Ritter, care s-a declarat onorat ca se afla pe aceeasi lista cu Kovesi.

Laura Codruta Kovesi, audiata in Comisia LIBE. Ce a aparut in fata Parlamentului European inaintea audierilor - FOTO

Marti, 26 februarie, Laura Codruta Kovesi, va fi audiata in Comisia LIBE din Parlamentul European, pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Claudia Tapardel afirma ca Laura Codruta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )