Libnet.ro
UNICEF

16:15

Kovesi iese la atac: DNA a solicitat sa ridice documente de la PSD Prahova (VIDEO)

B1 B1,
Kovesi iese la atac: DNA a solicitat sa ridice documente de la PSD Prahova (VIDEO)

Cu cateva ore inainte de mult asteptatul anunt al ministrului Tudorel Toader privind revocarea sau nu a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, procurorii solicitat PSD Prahova sa ridicemai multe. continuă pe B1

Kovesi iese la atac inainte de anuntul lui Tudorel Toader: DNA a solicitat sa ridice documente de la PSD Prahova (VIDEO)

Cu cateva ore inainte de mult asteptatul anunt al ministrului Tudorel Toader privind revocarea sau nu a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, procurorii solicitat PSD Prahova sa ridicemai multe.

Surse: DNA Bucuresti a cerut documente de la PSD Prahova

Procurorii DNA Bucuresti au transmis o adresa PSD Prahova, prin care cer transmiterea in original a unor documente, respectiv chitante privind donatii care ar avea legatura cu campania electorala pentru alegerile europarlamentare din anul 2014, relateaza Agerpres, citand surse politice.

Cine decide revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA. Procedura

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi ca va declansa procedura de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi. Toader a precizat ca.

Ponta: Dragnea A INSISTAT sa o propuna pe Kovesi la sefia DNA

Victor Ponta confirma informatiile lansate de fostul sef SPP, Dumitru Iliescu. Fostul premier afirma ca Liviu Dragnea a fost cel care a insistat sa o propuna pe Laura Codruta Kovesi pentru sefia DNA. Da, dom.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2045 seconds )