Libnet.ro
UNICEF

15:00

Kovesi iese la atac inainte de anuntul lui Tudorel Toader: DNA a solicitat sa ridice documente de la PSD Prahova (VIDEO)

B1 B1,
Kovesi iese la atac inainte de anuntul lui Tudorel Toader: DNA a solicitat sa ridice documente de la PSD Prahova (VIDEO)

Cu cateva ore inainte de mult asteptatul anunt al ministrului Tudorel Toader privind revocarea sau nu a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, procurorii solicitat PSD Prahova sa ridicemai multe. continuă pe B1

Sedinta a Coalitiei PSD-ALDE inainte de anuntul lui Tudorel Toader

Coalitia PSD-ALDE arediscutii, joi, in biroul lui Liviu Dragnea de la Parlament, inainte de anuntul pe care urmeaza sa-l faca ministrul Tudorel Toader la ora 18:00. Biroul lui Liviu Dragnea a fost.

S-A AFLAT! Ce va face Klaus Iohannis dupa ANUNTUL lui Tudorel Toader cu privire la SOARTA lui Kovesi

Anunt de ultima ora al Administratiei Prezidentiale. La o zi dupa decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la soarta sefei DNA, presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea informal.

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader

Site-ul ministerului Justitiei este blocat, de la orele amiezii, dupa anuntul lui Tudorel Toader, ca.

Liderii PSD se strang in sedinta exact cu o zi inainte de anuntul lui Tudorel Toader privind soarta lui Kovesi

Dupa marile scandaluri interne care au dus la demiterea lui Grindeanu si a lui Tudose in Comitetul Executiv, Liviu Dragnea reinvie Biroul Permanent al PSD si cheama liderii partidului in sedinta pentru a.

Procurorul general, dupa anuntul lui Tudorel Toader: Nu exista nici un motiv legal de revocare a doamnei Codruta Kovesi

Procurorul general Augustin Lazar reafirma, dupa dupa anuntul lui Tudorel Toader privind declansarea procedurii de revocare a sefei DNA, ca nu exista nici un motiv legal de revocare a doamnei Codruta Kovesi.

Va cere revocarea lui Kovesi? Asteptarile lui Dragnea de la Tudorel Toader: Sa nu se faca de ras! (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va prezenta raportul referitor la activitatea DNA joi seara, de la ora 18. Tot atunci ar putea anunta daca va cere sau nu presedintelui Klaus Iohannis.

Site-ul Ministerului Justitiei a cazut dupa anuntul facut de Tudorel Toader

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader ca initiaza procedura de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Site-ul ministerului Justitiei este blocat, la momentul.

Kovesi sub presiune. Anuntul lui Tudorel Toader privind revocarea sau nu a sefei DNA, tratat pe larg in presa internationala

O noua lupta intre Romania si Comisia Europeana pe tema statului de drept s-ar putea declansa odata cu publicarea raportului cu privire la DNA, scrie Financial Times intr-un material in care analizeaza.

Kovesi iese la atac: DNA a solicitat sa ridice documente de la PSD Prahova (VIDEO)

Cu cateva ore inainte de mult asteptatul anunt al ministrului Tudorel Toader privind revocarea sau nu a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, procurorii solicitat PSD Prahova sa ridicemai multe.

Lovitura primita de Tudorel Toader la scurt timp dupa ce a cerut revocarea lui Kovesi

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader ca initiaza procedura de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Site-ul ministerului Justitiei este blocat, la momentul.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )