Libnet.ro
UNICEF

18:45

Kovesi ar putea deveni groparul DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Kovesi ar putea deveni groparul DNA

Fostul premier Victor Ponta, a afirmat, astazi, ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, ar putea deveni groparul DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Cred ca groparul DNA ar putea astazi sa fie chiar doamna Kovesi

Fostul premier Victor Ponta, deputat independent, a afirmat miercuri ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, ar putea deveni groparul DNA. El a facut aceasta afirmatie la Parlament, in contextul in.

Victor Ponta: GROPARUL DNA ar putea sa fie chiar doamna Kovesi. Se TINE de FUNCTIE dupa ce a gresit

Victor Ponta, iesire dura la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. in contextul in care Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) este asteptata, miercuri, sa se pronunte pe sesizarea privind un eventual .

Sebastian Vladescu la DNA: Fostul ministru isi va acoperi cautiunea de un milion de euro cu lingouri de aur

Sebastian Vladescu, fostul ministru al Finantelor, a ajuns mariti la sediul DNA, fiind citat in dosarul in care este cercetat pentru luare de mita si trafic de influenta. Procurorii au stabilit in.

Vladescu, audiat la DNA. Fostul ministru spune ca nu a achitat cautiunea de 1 mil. de euro

Sebastian Vladescu, fostul ministru al Finantelor, a ajuns, marti, la DNA, fiind citat in dosarul in care este cercetat pentru luare de mita si trafic de influenta. Vladescu a precizat ca nu a achitat integral cautiunea, transmite Mediafax.

Premiera in istoria DNA. Fostul ministru Sebastian Vladescu si-a platit cautiunea cu lingouri de aur

Fostul ministru de Finante, Sebastian Vladescu, va fi cercetat sub control judiciar pe cautiune in dosarul in care e acuzat de luare de mita si trafic de influenta, au precizat, marti, pentru AGERPRES, surse ju.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )