Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Laura Codruta Kovesi despre statul paralel: Daca exista interese paralele, sunt ale celor care praduiesc bugetul si au fost prinsi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Laura Codruta Kovesi despre statul paralel: Daca exista interese paralele, sunt ale celor care praduiesc bugetul si au fost prinsi

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, afirma, intr-un interviu pentru Agerpres, referitor la statul paralel din care a fost acuzata ca ar face parte, ca, daca exista 'interese paralele', acestea sunt ale celor care praduiesc bugetul de stat, care au fost prinsi si doresc blocarea justitiei. continuă pe Hotnews

Kovesi, despre statul paralel: Daca exista interese paralele, acestea sunt ale celor care praduiesc bugetul

Daca exista interese paralele, acestea sunt ale celor care praduiesc bugetul de stat, care au fost prinsi si care acum doresc blocarea Justitiei, a declarat Laura Codruta Kovesi, referitor la existenta.

Kovesi, reactie de ultima ora despre statul paralel

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, afirma, intr-un interviu acordat AGERPRES, referitor la statul paralel din care ar face parte, ca, daca exista interese paralele sunt ale.

Laura Codruta Kovesi: O parte dintre inculpati au facut atacuri la justitie, au demonizat procurorii si judecatorii. / Nu se incearca reformarea sistemului de justitie, ci blocarea lui

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, afirma, intr-un interviu pentru Agerpres, ca o parte dintre inculpati au facut atacuri asupra justitiei, au demonizat procurorii si judecatorii si si-au dat seama ca singura solutie de scapare este aceea de a fugi din tara. Referitor la anuntul pe care ar urma sa-l faca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in cazul sau, Kovesi spune ca nu a avut niciun fel de intalnire cu aceasta si ca nu-i cunoaste decizia.

Kovesi, despre legile Justitiei: Nu se doreste eficientizarea si reformarea sistemului de justitie, ci...

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, afirma, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca prin modificarile Legilor Justitiei nu se doreste eficientizarea si reformarea sistemului, ci dependenta.

Kovesi, despre actiunea disciplinara: Sunt acuzata cand exista un asalt asupra justitiei

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, afirma, intr-un interviu acordat Agerpres , referitor la actiunea disciplinara exercitata de Inspectia Judiciara, ca totul a inceput 039;039;intamplator039;039;, anul trecut, odata cu atacurile asupra justitiei,.

Tudorel Toader, anunt pe tema revocarii din functie a Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat nu a luat inca o decizie in privinta evaluarii procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, reiterand ca atunci cand va lua una va anunta.

Tariceanu, despre intalnirea PSD-ALDE cu Dancila si ministrii propusi: Am vorbit despre continuarea luptei cu statul paralel

Premierul desemnat Viorica Dancila si ministrii propusi in Cabinetul sau au avut, duminica, o intalnire cu liderii si parlamentarii PSD si ALDE. La final, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca au discutat si despre continuarea luptei cu statul paralel, pentru ca, intr-un parteneriat Guvern-Parlament, sa se castige aceasta batalie, noteaza News. ro.

Ministrul Justitiei, noi precizari despre evaluarea sefei DNA: Pasii inainte se vad sau nu se vad (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca nu a luat inca o decizie in privinta evaluarii procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, informeaza B1 TV. Toader a reiterat ca atunci.

E OFICIAL! KOVESI a facut anuntul! Sefa DNA a vorbit despre DEMISIE

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a facut publica decizia sa cu privire la o eventuala demisie in scandalul actiunii disciplinare. Ea a declarat,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )