Libnet.ro
UNICEF

23:45

Kovesi refuza pentru a patra oara sa se prezinte in fata comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Hotnews Hotnews,
 Kovesi refuza pentru a patra oara sa se prezinte in fata comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a refuzat marti pentru a patra oara sa se prezinte in fata comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, unde fusese chemata pentru miercuri dimineata, reluand explicatia ca nu detine informatii sau documente necesare clarificarii imprejurarilor si cauzelor in care s-au produs evenimentele supuse cercetarii parlamentare, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Kovesi refuza pentru a patra oara sa se prezinte in fata Comisiei Alegeri 2009

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a refuzat, marti, pentru a patra oara sa se prezinte in fata comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, unde fusese chemata pentru miercuri dimineata. Aceasta a reiterat ca nu detine informatii sau documente necesare clarificarii imprejurarilor si cauzelor in care s-au produs evenimentele supuse cercetarii parlamentare.

Kovesi refuza pentru a patra oara sa se prezinte in fata comisiei de ancheta privind alegerile din 2009

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a refuzat astazi pentru a patra oara sa se prezinte in fata comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, unde fusese chemata pentru maine dimineata, reluand explicatia ca nu detine informatii sau documente necesare clarificarii imprejurarilor si cauzelor in care s-au produs evenimentele supuse cercetarii parlamentare.

Laura Codruta Kovesi refuza pentru a patra oara sa se prezinte la comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009(VIDEO)

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a refuzat pentru a patra oara sa se prezinte in fata comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, informeaza B1 TV. Kovesi refuza pentru a.

Kovesi refuza pentru a patra oara sa se prezinte la comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009(VIDEO)

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a refuzat pentru a patra oara sa se prezinte in fata comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, informeaza B1 TV. Kovesi refuza pentru a.

Kovesi refuza a patra oara sa dea explicatii in fata parlamentarilor despre alegerile din 2009

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a refuzat a patra oara sa se prezinte in fata comisiei parlamentare care ancheteaza desfasurarea alegerilor din 2009. Motivatia este ca si pana acum - nu detine informatii sau documente necesare clarificarii imprejurarilor si cauzelor in care s-au produs evenimentele supuse cercetarii parlamentare.

Fotbalistul Cristiano Ronaldo a devenit tata pentru a patra oara

Atacantul portughez al formatiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a devenit tata pentru a patra oara, partenera sa de viata Georgina Rodriguez dand nastere, duminica, unei fetite care se va numi Alana Martina, anunta News. ro.

Kovesi, chemata pentru a patra oara la audierierile parlamentare

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost chemata din nou, pentru miercuri, la audieri de catre Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, dupa ce decizia Curtii Constitutionale CCR) privind obligativitatea acesteia de a se prezenta in fata comisiei a fost publicata in Monitorul Oficial, potrivit unei surse din presa.

Kovesi, chemata pentru a patra oara la Comisia Alegeri 2009. Sefa DNA, obligata sa se prezinte, dupa decizia CCR

Membrii Comisiei Alegeri 2009 ii vor trimite o noua invitatie sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, pentru ca aceasta sa vina la audierile comisiei si sa explice daca a fost sau nu prezenta in casa lui Gabriel Oprea in seara celui de-al doilea tur al prezidentialelor din 2009.

Codruta Kovesi refuza pentru a patra oara Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, a anuntat marti ca nu vine la Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 Membrii Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile.

Ronaldo este tata pentru a patra oara! Iubita lui a nascut o fetita (VIDEO)

Cristiano Ronaldo a devenit din nou tatic. Sotia superstarului portughez a nascut o fetita, Alana Martina, cea de-a doua fata a fotbalistului de la Real Madrid si primul copil nascut pe cale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3294 seconds )