Libnet.ro
UNICEF

14:45

Fotbalistul Cristiano Ronaldo a devenit tata pentru a patra oara

Hotnews Hotnews,
 Fotbalistul Cristiano Ronaldo a devenit tata pentru a patra oara

Atacantul portughez al formatiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a devenit tata pentru a patra oara, partenera sa de viata Georgina Rodriguez dand nastere, duminica, unei fetite care se va numi Alana Martina, anunta News. ro. continuă pe Hotnews

Cristiano Ronaldo a devenit tata pentru a patra oara. Prima imagine cu Georgina Rodriguez si fetita ei, de pe patul de spital

Clipe fericite pentru Cristiano Ronaldo, dupa ce iubita fotbalistului a nascut, duminica seara. adugand pe lume o fetita. Fotbalistul lui Real Madrid a postat recent o poza pe contul sau de Facebook unde.

Ronaldo este tata pentru a patra oara! Iubita lui a nascut o fetita (VIDEO)

Cristiano Ronaldo a devenit din nou tatic. Sotia superstarului portughez a nascut o fetita, Alana Martina, cea de-a doua fata a fotbalistului de la Real Madrid si primul copil nascut pe cale.

Un urs a coborat din nou la Cabana Postavaru, pentru a patra oara intr-o saptamana; acesta a luat din cabana zahar si bomboane

Un urs a coborat din nou la Cabana Postavaru, vineri seara, pentru a patra oara intr-o saptamana, animalul fortand usa si intrand in cabana, de unde a luat o punga cu zahar si o cutie cu bomboane, relateaza News. ro.

Cristiano Ronaldo, tata pentru a patra oara. Ce nume va purta fetita pe care i-a daruit-o iubita lui

Crsitiano Ronaldo, starul lui Real Madrid si al nationalei Portugaliei, este in al noualea cer, dupa ce iubita sa a nascut o fetita.

Un urs a coborat la Cabana Postavarul pentru a patra oara intr-o saptamana: Este de necrezut ce s-a intamplat acolo

Pentru a patra oara intr-o saptamana, un urs a coborat la Cabana Postavaru. Incidentul s-a petrecut vineri seara iar, de data aceasta, animalul a fortat usa si a reusit sa intre in.

Kovesi, chemata pentru a patra oara la audierierile parlamentare

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost chemata din nou, pentru miercuri, la audieri de catre Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, dupa ce decizia Curtii Constitutionale CCR) privind obligativitatea acesteia de a se prezenta in fata comisiei a fost publicata in Monitorul Oficial, potrivit unei surse din presa.

Kovesi, chemata pentru a patra oara la Comisia Alegeri 2009. Sefa DNA, obligata sa se prezinte, dupa decizia CCR

Membrii Comisiei Alegeri 2009 ii vor trimite o noua invitatie sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, pentru ca aceasta sa vina la audierile comisiei si sa explice daca a fost sau nu prezenta in casa lui Gabriel Oprea in seara celui de-al doilea tur al prezidentialelor din 2009.

Premierul Rajoy, pentru prima oara la Barcelona dupa referendumul pentru independenta Cataloniei

Premierul spaniol Mariano Rajoy s-a aflat, duminica, la Barcelona, pentru prima oara dupa referendumul si masurile care au dus la trecerea regiunii sub tutela Madridului, el facand apel la recuperarea Cataloniei democrate si libere si cerand firmelor sa nu plece, informeaza AFP, citata de news. ro.

Presedintele filipinez spune ca a omorat un om cand avea 16 ani. Nu este pentru prima oara cand Duterte afirma ca a comis crime cu propriile maini

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte a declarat ca a injunghiat mortal o persoana cand era adolescent, intr-un discurs controversat de promovare a razboiului sau impotriva drogurilor inaintea summitului ASEAN care va avea loc luni si marti la Manilla, relateaza AFP, citata de Agerpres. In decembrie anul trecut, Duterte afirma ca a ucis cu mana sa prezumtivi infractori in perioada in care era primar in Davao, pentru a da exemplu politiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )