Libnet.ro
UNICEF

19:00

Kovesi, sub control judiciar. Soc la varful Parlamentului si Comisiei Europene: Ramane candidata noastra

Playtech Playtech,
Kovesi, sub control judiciar. Soc la varful Parlamentului si Comisiei Europene: Ramane candidata noastra

Laura Codruta Kovesi se afla sub control judiciar si a inceput sa se prezinte la Sectia 18 de Politie din Bucuresti unde trebuie sa ajunga saptamanal, cum prevede procedura in astfel de situatii. O prima reactie a venit vineri de la presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, care s-a declarat ingrijorat de vestile aparute de la [] . continuă pe Playtech

Kovesi, sub control judiciar. Soc la varful Parlamentului si Comisiei Europene: Ramane candidata noasta

Laura Codruta Kovesi se afla sub control judiciar si a inceput sa se prezinte la Sectia 18 de Politie din Bucuresti unde trebuie sa ajunga saptamanal, cum prevede procedura in astfel de situatii. O prima reactie a venit vineri de la presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, care s-a declarat ingrijorat de vestile aparute de la [] .

Ambasadorul Canadei in Romania, despre informatiile privind plasarea lui Kovesi sub control judiciar: Sunt ingrijorat

Ambasadorul Canadei in Romania Kevin Hamilton se declara ingrijorat de informatiile privind plasarea fostei sefe DNA Laura Codruta Kovesi sub control judiciar si alte interdictii impuse acesteia.

Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, ingrijorat de punerea sub control judiciar a Laurei Codruta Kovesi

Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European se declara ingrijorat de punerea sub control judiciar a Laurei Codruta Kovesi si spune ca va ridica aceasta problema la intalnirea liderilor din.

Laura Codruta Kovesi, pusa sub control judiciar si inculpata surse judiciare

Audiata mai multe ore la sectia speciala pentru anchetarea magistratilor, Laura Codruta Kovesi a fost plasata sub control judiciar. Surse judiciare au declarat pentru Antena 3 ca fosta sefa DNA este inculpata intr-un dosar aflat in curs. Laurei Codruta Kovesi i-au fost impuse mai multe interdictii. intre altele, nu are voie sa paraseasca tara. Fosta [] .

Laura Codruta Kovesi a atacat la Curtea Suprema punerea ei sub control judiciar

Laura Codruta Kovesi a contestat la Curtea Suprema decizia Sectiei Speciale de anchetare a magistratilor de a o plasa sub control judiciar. Procurorii au anuntat oficial vineri ca fosta sefa a DNA a fost pusa sub control judiciar, cu interdictie de a.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce a fost pusa sub control judiciar: Totul face parte din campania de harsuire. Nu am voie sa vorbesc cu presa

Laura Codruta Kovesi, a fost pusa sub control judiciar de Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie. La iesire Kovesi a explicat ca i s-a interzis sa vorbeasca cu presa despre acest.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce a fost pusa sub control judiciar: Totul face parte din campania de hartuire. Nu am voie sa vorbesc cu presa

Laura Codruta Kovesi, a fost pusa sub control judiciar de Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie. La iesire Kovesi a explicat ca i s-a interzis sa vorbeasca cu presa despre acest.

PARCHETUL ICCJ: Kovesi, plasata sub control judiciar pentru 60 de zile

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a fost plasata sub control judiciar pentru 60 de zile in dosarul aducerii in atara a fostului director FNI Nicolae Popa, fiind acuzataa de luare de mita, abuz in serviciu cinci acte materiale) si marturie mincinoasa.

Kovesi, pusa sub control judiciar de procurorii de la SIIJ

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost plasata, astazi, sub control judiciar de procurorii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ), in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa.

Kovesi, sub control judiciar: i s-a interzis sa paraseasca tara

Laura Codruta Kovesi a fost plasata sub control judiciar de catre procurorii Sectiei de anchetare a magistratilor, si i s-ar fi interzis sa paraseasca tara, Decizia vine in contextul in care Kovesi candideaza pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Fosta sefa DNA are calitatea de inculpat, adica a fost pusa in miscare actiunea penala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )