Libnet.ro
UNICEF

09:17

Kovesi, la vot: Am votat pentru justitie si pentru cinste

Hotnews Hotnews,
 Kovesi, la vot: Am votat pentru justitie si pentru cinste

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a votat, duminica dimineata, la alegerile europarlamentare si referendum, ea spunand ca a votat pentru justitie si pentru cinste. continuă pe Hotnews

Kovesi a votat: Pentru justitie si pentru cinste

Laura Codruta Kovesi, fost procuror-sef al DNA si candidat pentru functia de procuror-sef european, a votat duminica dimineata, in jurul orei 08. 00, atat la alegerile europarlamentare, cat si la referendumul.

Laura Codruta Kovesi: Am votat pentru justitie si pentru cinste

Laura Codruta Kovesi, fost procuror-sef al DNA si candidat pentru functia de procuror-sef european, a votat dupa ora 8:00, in Capitala.

Care este prezenta la vot necesara pentru validarea referendumului pentru justitie

Trebuie sa stii care este prezenta la vot necesara pentru validarea referendumului pentru justitie, ca sa stii daca votul tau va fi sau nu respectat. Initial, Viorica Dancila a vrut sa modifice procentul minim pentru prezenta la vot, dar s-a razgandit, iar regulile au ramas ca pana acum. Duminica, 26 mai, toti romanii cu drept [] .

FOTO. Asa arata buletinele de vot la Europarlamentare si Referendumul pentru justitie

Au mai ramas 3 pana pana la alegerile europarlamentare si Referendumul pentru justitie. Cei care vor merge la urne pe 26 mai 2019 vor vota cu aceeasi stampila pe 3 buletine de vot. Sectiile de votare se vor deschide la ora 7:00 si vor fi inchise la ora 21:00. Dupa ora 21:00, mai pot vota [] .

Referendumul pentru Justitie a fost deja validat. S-a inregistrat record dupa record la aceste alegeri

Referendumul pentru Justitie a fost deja validat, datorita prezentei la vot care a depasit 30%. Romanii au aratat, in sfarsit, ca isi doresc sa traiasca intr-o Romanie fara coruptie, unde toti cetatenii au sansa la o viata mai buna pe meritele proprii. Referendumul pentru Justitie a fost deja validat La ora 17. 10, prezenta la vot [] .

Emil Boc: Am VOTAT pentru cei care pot asigura parcursul european al Romaniei. ii indemn pe toti sa faca un efort. Deciziile majore in democratie se iau prin vot

Primarul orasului Cluj-Napoca, emil Boc, a fost duminica dimineata sa voteze. Edilul a declarat ca a pus stampila pe cei care pot asigura cu demnitate parcursul european al Romaniei. Am votat pentru.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Carmen Iohannis: Am votat pentru o Romanie europeana

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a declarat duminica, la iesirea de la urne, ca a votat pentru o Romanie europeana, pentru justitie independenta. Am.

EUROPARLAMENTARE 2019. Premierul Dancila: Am votat pentru Romania si pentru romani; nu am votat la referendum, intrucat Iohannis l-a politizat

Premierul Viorica Dancila a afirmat, duminica, la Liceul Jean Monnet din Capitala, ca a votat pentru Romania si pentru romani, pentru o echipa care sa reprezinte tara noastra.

Rovana Plumb (PSD): Am votat pentru o Romanie puternica si respectata in Uniunea Europeana, pentru stabilitate, pentru constructie, pentru dezvoltare

Rovana Plumb, candidatul care deschide lista PSD pentru alegerile europarlamentare, a declarat, duminica, ca a votat pentru o Romanie puternica si respectata in Uniunea Europeana. Am votat pentru o.

Viorica Dancila: Am votat pentru Romania si pentru romani la europarlamentare; nu am votat la referendum, intrucat Klaus Iohannis l-a politizat

Premierul Viorica Dancila a afirmat, duminica, la Liceul 039;Jean Monnet039; din Capitala, ca a votat pentru Romania si pentru romani, pentru o echipa care sa reprezinte tara noastra in Parlamentul European fara sa se pozitioneze impotriva Romaniei,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )