Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila: Am votat pentru Romania si pentru romani la europarlamentare; nu am votat la referendum, intrucat Klaus Iohannis l-a politizat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viorica Dancila: Am votat pentru Romania si pentru romani la europarlamentare; nu am votat la referendum, intrucat Klaus Iohannis l-a politizat

Premierul Viorica Dancila a afirmat, duminica, la Liceul 039;Jean Monnet039; din Capitala, ca a votat pentru Romania si pentru romani, pentru o echipa care sa reprezinte tara noastra in Parlamentul European fara sa se pozitioneze impotriva Romaniei,. continuă pe Wall-Street Ro

EUROPARLAMENTARE 2019. Premierul Dancila: Am votat pentru Romania si pentru romani; nu am votat la referendum, intrucat Iohannis l-a politizat

Premierul Viorica Dancila a afirmat, duminica, la Liceul Jean Monnet din Capitala, ca a votat pentru Romania si pentru romani, pentru o echipa care sa reprezinte tara noastra.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Premierul Dancila: Am votat pentru Romania si pentru romani; nu am votat la referendum, intrucat Iohannis l-a politizat - LIVE TEXT

Cele peste 18. 000 de sectii de votare organizate la nivel national pentru alegerile europarlamentare si pentru referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis s-au deschis, duminica, la ora 7,00. Aproape.

Dancila: Am votat pentru o echipa care sa nu dea socoteala in Parlamentul European (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat ca a votat la alegerile europarlamentare pentru ca viitorii reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European sa sustina pozitia tarii, nu sa dea socoteala. Am.

Viorica Dancila s-a razgandit. Nu mai voteaza la referendum

Viorica Dancila a anuntat exclusiv, la Antena 3,ca a reanalizat contextul politic si a decis sa nu mai voteze la referendum. Desi initial spusese ca va merge sa voteze la referendumul pe justitie or.

Viorica Dancila s-a razgandit, nu mai voteaza la referendum. Da vina pe Presedinte

Dupa ce a reanalizat contextul politic, Viorica Dancila a decis, in cele din urma, ca nu va mai vota la referendumul convocat de Klaus Iohannis, relateaza Stiripesurse. ro, care citeazaun mesaj adresat.

Rares Bogdan (PNL): Am votat pentru o Romanie europeana, care nu e dominata de infractori, de hotie si de coruptie (VIDEO)

Am votat pentru o Romanie europeana, pentru o Romanie care nu e dominata de infractori, care nu e dominata de hotie, de coruptie, a declarat Rares Bogdan, candidat PNL la europarlamentare, dupa ce si-a.

VIORICA DANCILA: Nu voi vota la referendum

Premierul Viorica Dancila a declarat, ieri, la o emisiune televizata, ca nu va vota la referendum, precizand ca a luat aceasta hotarare in urma ultimelor interventii publice ale presedintelui Klaus Iohannis.

Viorica Dancila s-a razgandit cu privire la referendum: Nu o sa fiu partasa la aceasta actiune a presedintelui

Desi Viorica Dancila declarase ca va vota la referendumul pentru justitie, vineri, premierul a anuntat ca nu va mai vota, intrucat prin ultimele declaratii presedintele a dovedit ca miza este interesul propriu, fiind o actiune contra guvernului si al PSD.

Kovesi, la vot: Am votat pentru justitie si pentru cinste

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a votat, duminica dimineata, la alegerile europarlamentare si referendum, ea spunand ca a votat pentru justitie si pentru cinste.

Mircea Badea o jigneste pe Viorica Dancila: Imbecila planetei

Viorica Dancila a fost scriticata de Mircea Badea, dupa ce a declarat ca isi va exercita dreptul la vot atat la alegerile europarlamentare, cat si la Referendumul pentru justitie. Realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, a avut un mesaj dur si pentru PSD. Da. Voi participa duminica la vot si voi vota [] .

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )