Libnet.ro
UNICEF

01:05

KPMG: Romania are al treilea cel mai mic salariu minim brut pe economie din UE, insa la net a ramas in urma

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
KPMG: Romania are al treilea cel mai mic salariu minim brut pe economie din UE, insa la net a ramas in urma

Romania a urcat un loc in clasamentul european in functie de salariul minim pe economie in 2018, insa ca urmare a artificiu-lui legat de mutarea contributiilor de la angajator la agajat. Tara noastra are, incepand in acest an, al treilea. continuă pe Wall-Street Ro

ROMANIA, al treilea cel mai mic SALARIU MINIM pe economie din UE

Romania se numara printre statele membre UE cu cel mai mic salariu minim brut pe economie 416 EUR), ocupand a treia pozitie in acest top negativ, dupa Bulgaria 261 EUR) si Lituania 400 EUR), potrivit KPMG. La.

CURS VALUTAR. Euro este la cel mai mic nivel din ultimele patru luni

Banca Nationala a Romaniei a anuntat marti un curs de referinta de 4,6283 lei/euro, in scadere cu 0,01% fata de nivelul atins luni, acesta fiind cel mai mic nivel din ianuarie pana in prezent. Consiliul.

KPMG: Salariul minim din Romania, al treilea cel mai mic din UE in 2017. Pe ce loc suntem la taxare

O analiza facuta de KPMG arata ca, in topul celor mai mici salarii minime, Romania este surclasata doar de Bulgaria si Lituania, dar cota de impozitare ne plaseaza deasupra Marii Britanii.

Cel mai mare portret al parintelui informaticii din Romania, Grigore Moisil, realizat de o trupa de grafferi

Cea mai cunoscuta trupa de artisti grafferi din Romania a realizat cel mai mare portret al parintelui informaticii din Romania, Grigore Mosil, in cadrul unui eveniment dedicat tehnologiei. Grafferii au fost ajutati si de un robot inovator, lucrarea de arta fiind inaugurata pe 15 mai.

CSM, propunere controversata: Abuzul in serviciu, nepedepsit daca prejudiciul e mai mic de 50.000 de euro

Consiliul Superior al Magistraturii a propus ca infractiunile de serviciu, precum delapidarea, abuzul in serviciu si neglijenta, sa nu mai fie pedepsite cu inchisoarea daca prejudiciul material este mai mic.

Cel mai scump iPhone X e un omagiu pentru Tesla si costa cat o masina la mana a doua

Nu cred ca poate afirma cineva ca iPhone X este un telefon ieftin, dar rusii de la Caviar l-au dus la un cu totul alt nivel in editia speciala iPhone X Tesla. Cu un pret de pornire de 1000 de dolari in SUA si aproximativ 5400 lei in Romania, cel mai nou telefon al celor [].

Cel mai scump iPhone X costa cat o masina la mana a doua

Nu cred ca poate afirma cineva ca iPhone X este un telefon ieftin, dar rusii de la Caviar l-au dus la un cu totul alt nivel in editia speciala iPhone X Tesla. Cu un pret de pornire de 1000 de dolari in SUA si aproximativ 5400 lei in Romania, cel mai nou telefon al celor [].

Cel mai nou sondaj Avangarde. Rezultate surprinzatoare

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, miercuri, la Punctul de intalnire, cel mai recent sondaj Avangarde. Sondajul are o marja de eroare de 3%, a fost incheiat pe 16 mai, au fost 1047 de persoane.

Economisti: Avem un buget public n dezechilibru. Cum poate fi el corectat? Cel mai simplu, prin marirea taxarii!/ O eventuala nationalizare a Pilonul II de pensii ar nsemna ca Statul sa intre n dreptul de proprietate

Riscurile interne tin de majorarile taxelor indirecte. Avem un buget public in dezechilibru. Cum poate fi el corectat? Cea mai simpla modalitate este prin marirea taxarii! Unde anume ar putea fi marita taxarea si sa ai si beneficii cat mai rapid? Pe munca, pe salarii sau prin taxe indirecte. Se discuta acum de sistemul de Pilon II de pensii, probabil acesta va fi primul pas, insa probabil nu va ajunge si atunci vor urma taxe. Cel mai usor de impus sunt taxele pe venituri sau taxe indirecte, sustine Adrian Codirlasu, presedinte CFA si vicepresedinte al Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania, la o conferinta organizata miercuri de Oxygen Events.

Dacian Ciolos: 2016 a fost cel mai performant an, au intrat n tara peste 7 miliarde de euro

Fostul premier, Dacian Ciolos, a scris, miercuri, pe Facebook, citand raportul SAR, ca 2016 a fost cel mai performant an, au intrat in tara peste 7 miliarde de euro. Daca noi am fost guvernul zero atunci, comparativ, guvernele PSD/ALDE sunt cateva miliarde bune pe minus, a scris liderul Miscarii Romania impreuna.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )