Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kremlinul critica un clip de campanie al lui Donald Trump care demonizeaza Rusia VIDEO

Adevărul Adevărul,
Kremlinul critica un clip de campanie al lui Donald Trump care demonizeaza Rusia VIDEO

Kremlinul a criticat un clip electoral din Statele Unite, care il promoveaza pe favoritul la investitura republican Donald Trump si care, potrivit autoritatilor de la Moscova, demonizeaza imaginea Rusiei, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Hackerii Anonymous i-au declarat razboi total lui Donald Trump

Reteaua de hackeri Anonymous i-a promis razboi total lui Donald Trump, favorit la obtinerea nominalizarii taberei republicane la alegerile prezidentiale din SUA, si a amenintat ca ii va desfiinta campania. Reteaua a postat o inregistrare video in care face apel la hackerii sai din intreaga lume sa atace site-urile de campanie ale excentricului miliardar.

Cati bani are, de fapt, Donald Trump

Atunci cand eram mica, tata mi-a aratat un cersetor si mi-a spus: Tipul ala e cu opt miliarde de dolari mai bogat decat mine. Atat de mari erau datoriile pe care le avea, povesteste Ivanka, cea despre care Donald Trump a spus ca, daca nu i-ar fi fiica, s-ar da la ea. Desi isi striga averea pe unde apuca, Donald Trump nu este atat de bogat pe cat incearca sa para.

Scrisoare a unei adolescente nascute din parinti romani catre Donald Trump: Sunt mandra ca parintii mei sunt imigranti

O adolescenta nascuta din parinti romani care au emigrat in SUA a luat pozitie fata de criticile aduse imigrantilor de catre Donald Trump, favoritul obtinerii nominalizarii taberei republicane la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie, spunandu-i, intr-o scrisoare, ca e mandra de tatal si mama ei, care si-au riscat viata pentru a-si trai visul american.

Alegeri SUA 2016: Mar-a-Lago, oaza de liniste a lui Donald Trump

Palm Beach, Florida. 118 camere scaldate in lux. Vila Mar-a-Lago a miliardarului Donald Trump are toate sansele sa devina resedinta oficiala pe timp de iarna a presedintelui SUA in cazul in care magnatul va castiga alegerile din noiembrie.

Alegeri SUA 2016: Donald Trump ar putea fi acuzat de incitare la violenta VIDEO

Politia din Carolina de Nord incearca sa stabileasca daca Donald Trump, candidatul care conduce in alegerile primare republicane organizate in vederea desemnarii candidatului partidului pentru scrutinul prezidential din noiembrie, a incitat la violenta la un miting electoral in timpul caruia un protestatar de culoare a fost lovit de catre un militant alb, relateaza AFP.

Donald Trump - presedinte al SUA, unul dintre cele mai mari riscuri la nivel mondial

Castigarea presedintiei americane de catre Donald Trump este cotata printre primii 10 factori de risc la nivel mondial, accederea miliardarului la Casa Alba putand perturba economia globala si spori.

Castigarea presedintiei americane de catre Donald Trump, printre primii 10 factori de risc la nivel global

Castigarea presedintiei americane de catre Donald Trump este cotata printre primii 10 factori de risc la nivel mondial, accederea miliardarului la Casa Alba putand perturba economia globala si spori riscurile politice si de securitate in SUA, conform unei evaluari a riscurilor globale, realizata de Economist Intelligence Unit EIU) si preluata de BBC online.

VIDEO. Donald Trump, declaratie controversata despre Saddam Hussein

Fostul presedinte irakian Saddam Hussein era foarte bun sa ucida teroristi, a afirmat, in cursul unui miting electoral, Donald Trump, favorit pentru a reprezenta Partidul Republican in scrutinul prezidential din SUA, informeaza presa americana, citata de Mediafax.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump a avertizat ca vor izbucni revolte, daca nu va obtine investitura republicanilor la alegerile prezidentiale

Favoritul la investitura republicana, Donald Trump, a avertizat miercuri ca vor izbucni revolte daca nu va fi desemnat candidatul partidului la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie, relateaza Reuters.

O noua runda a alegerilor primare din SUA: Donald Trump si Hillary Clinton, marii invigatori ai zilei, cu Florida in buzunar. Marco Rubio se retrage din cursa

Miliardarul Donald Trump a obtinut o victorie clara in primarele republicane desfasurate marti in Florida,in timp ce in tabara democrata, statul a fost castigat de Hillary Clinton. Importanta victorie din Florida le permite sa isi consolideze pozitiile in cursele interne, informeaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )