Libnet.ro
UNICEF

06:45

Eurostat: Romania a inregistrat una din cele mai mari scaderi din UE ale ocuparii fortei de munca, in primul trimestru

Adevărul Adevărul,
Eurostat: Romania a inregistrat una din cele mai mari scaderi din UE ale ocuparii fortei de munca, in primul trimestru

Romania a inregistrat in primul trimestru al acestui an una din cele mai mari scaderi ale fortei de munca din Uniunea Europeana, arata datele institutului european de statistica Eurostat, publicate miercuri. continuă pe Adevărul

FOTOGALERIE Prysmian intentioneaza sa extinda fabrica de cabluri de fibra optica de la Slatina. Cum arata una dintre cele mai mari unitati europene de acest gen

Italienii de la Prysmian, care au inaugurat cea mai mare fabrica europeana de cabluri de fibra optica la Slatina, vor decide in 2018 sau 2019 daca o extind, un raspuns pozitiv urmand sa insemne cresterea efectivelor cu 150-200 de oameni in noua unitate, spun sefii gruului. Cei de la Prysmian sustin ca un sfet dinre cablurile de fibra optica produse in Europa vor fi realizate la fabrica din Slatina care acum are 400 de angajati. Grupul a investit in tara 60 milioane euro, din care 50 milioane pentru productia destinata domeniului telecom si 10 milioane pentru domeniul energiei.

VIDEO Boc la o dezbatere despre viitorul Europei: refuzul intrarii Romaniei in Schengen este una dintre cele mai mari nedreptati care ni se fac

Primarul Clujului, Emil Boc a vorbit la dezbaterea cu cetatenii organizata in Romania de Comitetul Regiunilor CoR) pe tema viitorului Uniunii Europene despre intrarea Romaniei in Schengen si in zona euro.

VIDEO Boc, la o dezbatere despre viitorul Europei: Refuzul intrarii Romaniei in Schengen este una dintre cele mai mari nedreptati care ni se fac

Primarul Clujului, Emil Boc a vorbit la dezbaterea cu cetatenii organizata in Romania de Comitetul Regiunilor CoR) pe tema viitorului Uniunii Europene despre intrarea Romaniei in Schengen si in zona euro.

Mumia este filmul cu cele mai mari incasari in weekend-ul de lansare din cariera lui Tom Cruise

Chiar daca nu a reusit sa debuteze pe primul loc in box-office, The Mummy/Mumia, cu Tom Cruise in rol principal, a devenit filmul care a produs cele mai mari incasari la debut din cariera actorului in vasta de 54 de ani.

Firmele din zona de vest a Romaniei, cele mai mari intarzieri la plata datoriilor - 820 de zile media pe 5 ani

Firmele din zona de vest a Romaniei au cele mai mari intarzieri la plata datoriilor, de 820 de zile de intarziere calculata pe ultimii 5 ani. Pe locurile urmatoare se afla Oltenia si Bucuresti-Ilfov. Pe judete, Oltul conduce intr-un top realizat de APS.

E.ON a bugetat pentru acest an investitii de peste 450 milioane de lei, cele mai mari de la intrarea pe piata din Romania

Investitiile realizate de companiile E. ON din Romania au insumat anul trecut circa 438 milioane de lei 97 milioane de euro), fiind destinate cu precadere pentru finantarea lucrarilor de reabilitare si modernizare a retelelor de distributie a gazelor naturale si energiei electrice.

Una dintre cele mai frumoase femei din Rusia a impresionat intr-o tinuta creata de o romanca: Stilista ei mi-a marturisit ca e incantata si va mai apela la mine

Cantareata si vedet de televiziune Vera Brezhneva 35 de ani), considerata una dintre cele mai frumoase femei din Rusia, a impresionat pe scena unei emisiuni dupa ce a aparut intr-o tinuta creata de romanca Andra Turcanu.

Wall-Street.ro, partener media la una dintre cele mai importante conferinte economice din regiune

Forumul Economic din Krynica, Polonia, organizat de Institutul pentru Studii Estice, este cea mai mare conferinta de profil din Europa Centrala si de Est. In fiecare an, Forumul reuneste peste 3. 000 de invitati, lideri economici, politici si sociali.

Cat investeste compania farmaceutica GlaxoSmithKline in comunitatile din Romania

GlaxoSmithKline GSK), una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, are o strategie de responsabilitate sociala corporativa pe termen lung in Romania. GSK Romania a realizat investitii in comunitatile din Romania, in valoare de peste.

Senzuala Emily Ratajkowski, in cele mai HOT poze in bikini

Emily Ratajkowski este considerata una din cele mai sexy vedete ale modellingului din prezent, preferata unei mari parti a publicului masculin. Spre incantarea acestora, iata cateva din cel emai hot aparitii ale acesteia in bikini in aceasta vara.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )