Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este starea de sanatatea a lui Silvio Berlusconi, testat pozitiv pentru COVID-19. Medicul fostului premier: Situatia este sub control

B1 B1,
Care este starea de sanatatea a lui Silvio Berlusconi, testat pozitiv pentru COVID-19. Medicul fostului premier: Situatia este sub control

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv pentru COVID-19 in urma cu o saptamana. in cursul zilei de vineri, 4 septembrie, starea lui de sanatatea s-a agravat si a fost internat in. continuă pe B1

Starea de sanatate a lui Silvio Berlusconi, infectat cu COVID-19, s-a agravat. A fost internat vineri dimineata

Starea de sanatate a lui Silvio Berlusconi, infectat cu COVID-19, la inceputul saptamanii, s-a agravat. Fostul premier al Italiei a fost internat vineri dimineata, inspitalulSan Raffaele din.

Care este starea de sanatate a lui Berlusconi, internat cu COVID-19. Declaratie de ultima ora a medicului sau

Fostul premier italian Silvio Berlusconi este in stare stabila la doua zile dupa ce a fost internat, el fiind testat pozitiv cu coronavirus, a anuntat medicul sau, sambata, potrivit Reuters.

Confirmat cu COVID-19, Silvio Berlusconi a fost spitalizat noaptea trecuta Fostul premier, diagnosticat cu dubla pneumonie

Silvio Berlusconi a fost intrenat noaptea trecuta la un spital din Milano, pentru investigatii dupa ce a fost confirmat cu COVID-19 in urma cu doua zile. Potrivit La Repubblica fostul premier italian, asimptomatic in prima faza, a mers la spital dupa ce i-au aparut cateva simptome gripale. 50 Berlusconi a fost diagnosticat cu dubla penumonie incipienta.

Portretul bolnavului de COVID-19: Care este, de fapt, varsta medie a pacientilor infectati cu noul coronavirus

Dupa 6 luni de pandemie, cifrele si concluziile devin din ce in ce mai elocvente. Care este, de fapt, portretul pacientului cu COVID-19? Varsta medie a pacientilor infectati cu noul coronavirus este de 46 de ani.

Care este ultima gluma despre vaccinul rusesc, potrivit lui Garry Kasparov

Fostul campion modial la sah Garry Kasparov, cunoscut drept un oponent al actualului regim de la Kremlin, a publicat, pe Twitter, o gluma care circula prin Rusia despre vaccinul autorizat de Moscova.

Alegeri locale 2020. Care este salariul unui primar de sector in Bucuresti

Primarii de sectoare s-au numarat printre alesii locali care s-au bucurat de o crestere semnificativa a veniturilor provenite din indemnizatiile lunare. La fel ca in cazul presedintilor de consilii judetene,.

Alegeri locale 2020. Care este salariul primarului general al Bucurestiului

Gabriela Firea se bucura de un salariu lunar consistent in calitate de primar general al Capitalei. De altfel, luand in considerare functia pe care o exercita este cel mai bine platit ales local. Potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )