Libnet.ro
UNICEF

15:45

Laborator RMN, inaugurat la Spitalul Judetean din Constanta

Hotnews Hotnews,
 Laborator RMN, inaugurat la Spitalul Judetean din Constanta

Noul Laborator de Rezonanta Magnetica Nucleara de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Constanta a fost dat in folosinta luni. Laboratorul este o investitie in valoare totala de peste 800. 000 de euro realizata prin Programul sectorial de reforma - imbunatatirea Calitatii si Eficientei Sistemului Sanitar cu finantare de la BIRD si prin sponsorizari atrase de unitatea medicala. continuă pe Hotnews

Un medic din Constanta, condamnat n prima instanta pentru luare de mita dupa ce ar fi conditionat efectuarea unei operatii, a fost achitat de Curtea de Apel

Marius Militaru, seful Clinicii de Cardiologie si Chirurgie Cardiovasculara de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Constanta, condamnat in prima instanta la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita, a fost achitat, vineri, in urma unei decizii a Curtii de Apel Constanta. Hotararea este definitiva. Marius Militaru a fost acuzat de procurorii DNA ca ar fi cerut de la un pacient suma de 3. 000 de lei, conditionand o operatie pe cord de primirea acestor bani.

Bataie intr-un club din Constanta. Patru persoane au ajuns la spital

Bataie intr-un club din Constanta in noaptea de vineri spre sambata. Patru barbati cu varste cuprinse intre 29 si 38 de ani au ajuns la spital. Este vorba despre doi frati care s-au certat cu alti .

Ancheta la Spitalul de Urgenta din Ploiesti: Un pacient a murit dupa ce a fost scapat in cap de pe targa

Acuzatii grave la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti. Familia unui pacient acuza ca acesta a murit dupa ce a fost scapat in cap de pe targa. Rudele barbatului au mers la politie, iar autoritatile au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )