Libnet.ro
UNICEF

23:30

Lady Antebellum lanseaza un nou single Compass!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Antebellum lanseaza un nou single Compass!

Membrii formatiei country americane revin in atentia fanilor cu un nou single, intitulat Compass. Noua piesa nu se regaseste pe editia standard a ultimului lor album, Golden, ci va fi inclusa pe editia deluxe a acestuia, intitulata Golden Deluxe, care va fi lansata pe 12 noiembrie. Hillary Scott, Charles Kelley si Dave Haywood s-au declarat . continuă pe Devorator Monden

Pablo Alboran lanseaza un nou single Donde Esta El Amor feat. Jesse Joy!

Artistul spaniol revine in atentia fanilor sai cu cel de-al cincilea single oficial extras de pe mult aclamatul album Tanto, intitulat Donde Esta El Amor. Piesa beneficiaza de aparitia ca featured artist a duo-ului mexican Jesse Joy. Single-ul proaspat lansat oficial pe 30 septembrie reprezinta de fapt o noua versiune a trackului existent pe .

apl.de.ap, membru BEP, revine si lanseaza un nou single solo Going Out! Asculta aici un fragment din piesa!

Membrul Black Eyed Peas, care momentan este antrenor in cadrul The Voice of Philippines, revine in atentia publicului cu un nou single, intitulat Going Out, primul extras de pe albumul sau de debut solo care este programat sa se lanseze in ianuarie 2014. Titlul materialului nu a fost inca dezvaluit. Piesa a fost lansata oficial .

FRESH! Bogdan Vladau lanseaza alaturi de Silviu Pasca un nou single Baby!

Fostul model si protagonistul emisiunii Burlacul nu renunta la incercarea de a-si face un nume in lumea muzicala si lanseaza un nou single sub egida Live Artist. Noua sa piesa se numeste Baby si este un featuring cu Silviu Pasca, fost concurent la Vocea Romaniei! Piesa este produsa de The Farmers, componenti trupei The Marker, .

I-KON revine in atentia ascultatorilor cu un nou single Hypnotic!

I-KON revine in atentia ascultatorilor cu un nou single, Hypnotic, total diferit de precedentul, The Boy Who Likes To! Single-ul este lansat azi, 1 octombrie, ca un cadou special pentru mama cantaretului, a carei zi de nastere e! Artistul casei de productie Drum Box Production incearca un stil muzical nou si o maniera diferita de .

David Bisbal revine cu un nou single Para Enamorarte De Mi!

Talentatul cantaret spaniol ne ofera o prima portie din ceea ce va constitui cel de-al cincilea album oficial al sau care este programat sa se lanseze in ianuarie 2014, titlul acestuia nefiind inca dezvaluit insa, conform unor zvonuri, acesta se va intitula db2014. Para Enamorarte De Mi este primul single promotional extras de pe viitorul .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )