Libnet.ro
UNICEF

05:15

Lady Gaga canta rap? Asculta aici piesa Cake feat. DJ White Shadow |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga canta rap? Asculta aici piesa Cake feat. DJ White Shadow |AUDIO

Lady Gaga canta rap? Se pare ca da! DJ-ul ei preferat, White Shadow, a lansat pe contul lui de Soundcloud o piesa cu Gaga, intitulata Cake, pe care o puteti asculta putin mai jos! Piesa a fost produsa de White Shadow, omul care a stat in spatele albumului Born This Way si acelasi DJ care [. continuă pe Devorator Monden

Madonna ingroapa securea razboiului cu Lady Gaga: O iubesc si as canta alaturi de ea

Se pare ca Madonna nu este o fire conflictuala, iar dupa ce s-a impacat cu Elton John acum diva pop face un pas inainte pentru a se impaca cu Lady Gaga. Madonna a declarat, in timpul unui concert din Atlantic City, ca o iubeste pe Gaga si ca i-ar placea sa colaboreze cu ea. Continue reading .

Lady Gaga, la regim dupa turneul prin Europa! S-a ingrasat 12 kilograme cu pizza si paste!

Lady Gaga a obisnuit sa socheze prin costumatiile ei ciudate, insa de aceasta data artista socheaza prin greutate. In timpul turneului prin Europa, Lady Gaga s-a ingrasat nu mai putin de 12 kilograme. Cu toate ca nu mai are un corp perfect, Lady Gaga s-a straduit sa incapa in timpul costumelor de scena in timpul concertului de la Amsterdam. Artista a stranit, astfel, hohote de ras! Continue reading .

Kelly Osbourne explica aparitiile jalnice ale cantaretei Lady Gaga: Cred ca este insarcinata

Kelly Osbourne crede ca Lady Gaga e insarcinata, informeaza Daily Motion. Argumentele pe care le aduce artista ar fi ca Gaga nu isi mai decoloreaza parul si a purtat o burka la Saptamana Modei de la.

Lady Gaga a fumat marijuana pe scena, in timpul unui concert in Amsterdam (VIDEO)

Lady Gaga si-a incantat fanii olandezi dupa ce, in timpul unui concert in Amsterdam, a fumat o tigara de marijuana. Gaga a mirosit tigara inainte de a o aprinde, pentru a se convinge ca este.

Lady Gaga, aparitie jalnica la un concert sustinut in Amsterdam: Vedeta s-a ingrasat 13 kilograme!

Lady Gaga i-a dezgustat pe fanii prezenti la concertul pe care l-a sustinut marti in Amsterdam, venind imbracata intr-un corset de carne si cu multe kilograme in plus. Vestimentatiile sumare pe care le-a.

Credeai ca nu te mai poate surprinde? Ce a facut Lady Gaga pe scena e ilegal in majoritatea tarilor

Fanii artistei Lady Gaga au avut parte de un spectacol cu totul iesit din comun! in timpul unui concert din Amsterdam, controversata diva s-a asezat pe scena si a fumat marijuana. Un fan i-a aruncat pe scena o.

Alexandra Stan lanseaza noul single pe 27 septembrie! Asculta aici un teaser |AUDIO

La 4 luni de la lansarea piesei Lemonade, care a ajuns no. 1 in Japonia, Alexandra Stan se pregateste sa lanseze un nou single pe 27 septembrie, insa pentru inceput artista a dezvaluit un teaser. In teaser de 42 de secunde, de mai jos, puteti asculta doar o bucata instrumentala si stim ca un vers [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )