Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lady Gaga catre monstruletii sai: Nu va certati cu fanii lui Katy Perry!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga catre monstruletii sai: Nu va certati cu fanii lui Katy Perry!

Nici nu au revenit bine in atentia publicului cele doua dive ca fanii acestora au si gasit motive de cearta. In weekend-ul recent, noul single al lui Katy Perry, Roar, a scapat pe internet, la fel si cateva fragmente din noua piesa a lui Gaga, Applause. Probabil scaparea fragmentelor din piesa lui Gaga a fost . continuă pe Devorator Monden

Lady Gaga is back! Asculta aici single-ul Applause!

Surpriza-surpriza pentru monstruletii artistei! Mother Monster a lansat noul single Applause cu o saptamana inainte de premiera! Intr-un interviu acordat pentru Womens Wear Daily, Gaga a spus despre piesa Applause, compusa in colaborare cu DJ White Shadow, ca este una foarte amuzanta. Este plina de bucurie, pentru ca in piesa spun ca traiesc pentru aplauze.

Tragedie pentru Lady Gaga! Single-ul Applause, scapat pe Internet cu 8 zile inainte de premiera!

Lady Gaga numara zilele pana la premiera oficiala a piesei Applause, primul extras pe single de pe noul ei album, ARTPOP. O parte din aceasta piesa a scapat deja pe Internet, fapt ce a suparat-o extrem de tare pe Lady Gaga, care si-a manifestat dezamagirea pe Twitter. Continue reading .

Lady Gaga a postat o noua fotografie din cadrul promovarii albumului ARTPOP!

Excentrica artista este nerabdatoare sa ne incante cu noile piese care vor fi incluse pe viitorul sau album. Cel putin asa se pare daca e sa ne luam dupa una dintre postarile sale de pe Twitter. Impartasesc aceste sentimente deoarece daca ar trebui sa mai treaca inca o luna fara sa imi interpretez noile piese .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )