Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lady Gaga dezvaluie noi detalii despre operatia suferita la sold!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga dezvaluie noi detalii despre operatia suferita la sold!

Excentrica artista a facut aceste dezvaluiri despre operatia suferita la sold intr-un interviu acordat publicatiei Womens Wear Daily. Conform declaratiilor artistei, aceasta a fost nevoita sa se opereze la sold deoarece avea de-a face cu o fractura ingrozitoare: Cand am terminat de facut analizele de dinaintea operatiei, s-a constatat ca aveam cratere si chiar o . continuă pe Devorator Monden

E oficial! Noul single al lui Lady Gaga se numeste Applause!

E oficial! Noul single al lui Lady Gaga se numeste Applause! Insasi artista a confirmat pe pagina sa de Twitter titlul primului single extras de pe viitorul sau album. De asemenea, Lady Gaga a publicat si coperta single-ului. Manjita de pete albastre la ochi si oranj la buze, cantareata pare a fi o pictorita, purtand .

Lady Gaga mizeaza pe nuditate in promovarea albumului ARTPOP

Excentrica artista nu se da in laturi de la nimic pentru a obtine succesul dorit. Dupa ce zilele trecute cantareata a publicat primele fotografii, tot nud, care anunta lansarea mult-asteptatului album, iata ca Lady Gaga a dat spre publicare o alta fotografie. In cadrul acesteia, artista poarta doar o pereche de botine negre si niste .

Lady Gaga apare goala in fotografia ce anunta lansarea primului single extras de pe albumul ARTPOP!

A fost lansata prima fotografie promotionala pentru albumul ARTPOP semnat Lady Gaga. In imaginea pe care a postat-o recenty pe Twitter, Mama Monstru apare goala, stand pe un fotoliu realizat din componente electronice. Continue reading .

Fresh! Lady Gaga a dezvaluit numele noului sau single!

Lady Gaga a revenit in forta si este parca mai nonconformista ca niciodata! Cu cateva luni inainte de lansarea albumului ARTPOP, Mama Monstru a dat publicitatii coperta primului single extras, Applause. Continue reading .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )