Libnet.ro
UNICEF

06:31

Lady Gaga si Elton John s-au impacat: Cei doi au cantat intr-un episod al serialului Papusile Muppets

B1 B1,
Lady Gaga si Elton John s-au impacat: Cei doi au cantat intr-un episod al serialului Papusile Muppets

Lady Gaga si Elton John s-au impacat! Cei doi au cantat impreuna in episodul special al serialului Papusile Muppets dedicat Zilei Recunostintei, difuzat, joi seara, in Statele Unite, punand astfel. continuă pe B1

Gary Barlow si Elton John lanseaza videoclipul piesei Face To Face!

Piesa in colaborare dintre membrul formatiei Take That si Sir Elton John reprezinta cel de-al doilea single extras de pe cel mai recent album solo al lui Gary Barlow, intitulat Since I Saw You Last, lansat pe 25 noiembrie. O astfel de colaborare nu putea ramane fara un videoclip, asa ca Gary Barlow si Elton .

HOT! Lady Gaga va face echipa cu Rick Ross pentru remixul piesei Do What U Want feat. R. Kelly!

Anuntul a fost facut de insasi excentrica artista pe retelele de socializare pe data de 29 noiembrie. Astfel, rapperul Rick Ross este artistul care va aparea ca featured artist in remixul oficial al hitului Do What U Want, in colaborare cu R. Kelly. Do What U Want The Remix feat. Rick Ross. Se intampla, a .

Iat-o pe soacra lui Lady Gaga!

Taylor Kinney este iubitul controversatei Lady Gaga de mai bine de doi ani, insa nu multi sunt aceia care au avut pana acum ocazia de a o vedea pe mama-soacra a Mamei Monstru, Pamela Heisler.

Lady Gaga si R. Kelly vor lansa videoclipul piesei Do What U Want pe 3 decembrie!

Era si cazul sa aflam detalii despre clipul celui mai recent single oficial al excentricei cantarete! Do What U Want, in colaborare cu R. Kelly, este cel de-al doilea single extras de pe albumul ARTPOP, material lansat pe 11 noiembrie. Piesa s-a bucurat de un foarte mare succes inca de la lansarea sa, ajungand No.

Elton John critica vehement vedetele reality-show-urilor: Ar trebui asasinate. Sunt oameni de cosmar

Elton John a criticat vehement productiile tv de tipul reality-show, spunand ca vedetele acestor programe ar trebui asasinate, pentru ca unicul lor scos este acela de a deveni celebri. in programele de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )