Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! Lady Gaga va face echipa cu Rick Ross pentru remixul piesei Do What U Want feat. R. Kelly!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Lady Gaga va face echipa cu Rick Ross pentru remixul piesei Do What U Want feat. R. Kelly!

Anuntul a fost facut de insasi excentrica artista pe retelele de socializare pe data de 29 noiembrie. Astfel, rapperul Rick Ross este artistul care va aparea ca featured artist in remixul oficial al hitului Do What U Want, in colaborare cu R. Kelly. Do What U Want The Remix feat. Rick Ross. Se intampla, a . continuă pe Devorator Monden

HOT! Justin Timberlake face echipa cu J. Cole, A$AP Rocky si Pusha T pentru remixul piesei TKO!

Daca tot am avut parte de reduceri de Black Friday, de ce sa nu avem parte si de o surpriza muzicala din partea lui Justin Timberlake? Probabil asa s-a gandit si artistul cand a dezvaluit pe 29 noiembrie remixul oficial al unuia dintre recentele sale single-uri si anume piesa TKO. Pentru acesta Justin Timberlake i-a .

Fresh! P-Type face echipa cu San E si Sojung pentru o noua piesa Twisted!

Stim cu totii ca majoritatea pieselor lansate de rapperii din US sunt colaborari cu cei mai cool artisti ai momentului si aceasta moda s-a raspandit, evident, si la colegii lor din sfera muzicii kpop. Astfel rapperul P-Type lanseaza o noua piesa, intitulata Twisted, cooptandu-l pe San E, dar si pe Sojung, membra a formatiei Ladies .

HOT! Ashanti a dezvaluit noul single oficial I Got It feat. Rick Ross! Asculta-l aici!

Asa cum ne-a promis, talentata Ashanti a lansat pe 26 noiembrie piesa I Got It pe iTunes, acesta fiind cel de-al patrulea single extras de pe viitorul sau album, intitulat BraveHeart, programat pentru lansare la inceputul anului 2014. I Got It beneficiaza de aparitia ca featured artist a rapperului Rick Ross, initial piesa fiind o .

Un rapper roman, Drei Ros, colaboreaza cu rapperul american Rick Ross si Gucci Mane!

Drei Ros Andrei Rosca) este un artist roman, originar din Ploiesti, care locuieste de mai mult timp in SUA. Drei este primul artist European care a avut oportunitatea sa colaboreze cu rapperul anului 2011 si 2012 in SUA, Rick Ross, si celebrul rapper din Atlanta, Gucci Mane. Colaborarea a luat loc prin intermediul managerului lui .

Lady Gaga si Elton John s-au impacat: Cei doi au cantat intr-un episod al serialului Papusile Muppets

Lady Gaga si Elton John s-au impacat! Cei doi au cantat impreuna in episodul special al serialului Papusile Muppets dedicat Zilei Recunostintei, difuzat, joi seara, in Statele Unite, punand astfel.

Iat-o pe soacra lui Lady Gaga!

Taylor Kinney este iubitul controversatei Lady Gaga de mai bine de doi ani, insa nu multi sunt aceia care au avut pana acum ocazia de a o vedea pe mama-soacra a Mamei Monstru, Pamela Heisler.

Lady Gaga si R. Kelly vor lansa videoclipul piesei Do What U Want pe 3 decembrie!

Era si cazul sa aflam detalii despre clipul celui mai recent single oficial al excentricei cantarete! Do What U Want, in colaborare cu R. Kelly, este cel de-al doilea single extras de pe albumul ARTPOP, material lansat pe 11 noiembrie. Piesa s-a bucurat de un foarte mare succes inca de la lansarea sa, ajungand No.

Fresh! Mally Mall face echipa cu Tyga, Sean Kingston, French Montana si Pusha T pentru piesa Wake Up In It!

Mally Mall este un rapper american necunoscut inca publicului larg din tara noastra. Artistul a lansat in trecut o alta piesa in colaborare cu Tyga, intitulata Molly, marind insa echipa in cazul piesei Wake Up In It. Descrisa ca fiind un adevarat imn de club, piesa Wake Up In It reprezinta o colaborare a lui .

HOT! Hyorin, membra SISTAR, lanseaza doua videoclipuri, pentru piesele Lonely si One Way Love!

Membra formatiei sud-coreene SISTAR a lansat in doar cateva zile doua noi piese, dar si videoclipurile oficiale ale acestora. Lonely si One Way Love sunt incluse pe albumul de debut solo al lui Hyorin, intitulat Love Hate, lansat pe 26 noiembrie. Prima piesa care si-a primit videoclipul a fost Lonely, o frumoasa balada care .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )