Libnet.ro
UNICEF

00:06

Lady Gaga, Eminem si Arcade Fire vor canta live la prima editie a galei YouTube Music Awards!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga, Eminem si Arcade Fire vor canta live la prima editie a galei YouTube Music Awards!

YouTube, poate cel mai popular site la nivel mondial, va avea incepand cu acest an propria ceremonie de decernare a premiilor care se va intitula simplu YouTube Music Awards. Anuntul a fost facut de catre companie in data de 30 septembrie. Ceremonia va premia piesele, artistii si videoclipurile care au avut cel mai mare succes . continuă pe Devorator Monden

Lady Gaga si Eminem vor canta la prima editie a galei YouTube Music Awards

Cantareata pop Lady Gaga, rapperul Eminem si trupa rock Arcade Fire vor canta la editia de inaugurare a galei de decernare a premiilor acordate de platforma YouTube, YouTube Music Awards2013, ce va avea loc pe 3 noiembrie la New York.

Lady Gaga a dezvaluit o noua fotografie promotionala a albumului ARTPOP! Vezi aici cum arata!

Aproximativ o luna si o saptamana ne mai despart de lansarea unuia dintre cele mai asteptate albume ale acestui an. Pe 11 noiembrie excentrica Lady Gaga isi va lansa cel de-al treilea album oficial din cariera, intitulat ARTPOP. Artista a inceput din nou promovarea materialului prin dezvaluirea unei noi fotografii. In cadrul acesteia Lady Gaga .

Lady Gaga a introdus pe noul album o oda pentru Donatella Versace (VIDEO)

Lady Gaga a importalizat-o pe ceatoarea de moda Dnatella Versace printr-o piesa inclusa pe noul sau album, Artpop, informeaza revista Elle. Piesa Donatella a fost compusa ca oda inchinata.

Albumul din 2014 al lui Lady Gaga va fi total diferit!

Cu mai putin de doua luni inainte de lansarea albumului ARTPOP, deja cateva detalii despre albumul pe care Lady Gaga urmeaza sa il scoata pe piata in anul 2014 au iesit la iveala. Artista va lansa peste cateva luni un material cu muzica jazz pentru realizarea caruia a colaborat cu Tony Bennett.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )