Libnet.ro
UNICEF

14:30

Lady Gaga nu va mai lansa Venus ca single oficial! Vezi aici ce piesa ii va lua locul!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga nu va mai lansa Venus ca single oficial! Vezi aici ce piesa ii va lua locul!

Trackul Venus a fost confirmat acum cateva saptamani ca fiind cel de-al doilea single extras de pe albumul ARTPOP. Single-ul urma sa fie lansat pe 25 octombrie, Lady Gaga filmand la sfarsitul lunii septembrie si clipul piesei care, conform declaratiilor sale, este primul videoclip din trilogia ARTPOP. Insa totul a fost dat peste cap la . continuă pe Devorator Monden

HOT! Lady Gaga isi arata posteriorul pe coperta single-ului Do What U Want feat. R. Kelly!

Excentrica cum o stim cu totii, Lady Gaga nu face nicio exceptie cand vine vorba sa socheze sau sa surprinda, indiferent ca este vorba de videoclipuri, coperti de single-uri sau albume sau de show-urile sale live. Cea mai recenta isprava de acest fel este reprezentata de coperta noului single promotional confirmat de artista, intitulat Do .

HOT! Lady Gaga a lansat piesa Do What U Want feat. R. Kelly!

Do What U Want este primul single promotional extras de pe albumul ARTPOP si cea de-a treia piesa dezvaluita in versiune full dupa single-ul Applause si piesa Aura. Produsa de DJ White Shadow, acelasi care s-a ocupat si de Applause, noul single al lui Gaga este o colaborare cu celebrul rapper R. Kelly, aceasta fiind .

HOT! Lady Gaga a dezvaluit un fragment din versiunea de studio a piesei ARTPOP!

Se pare ca Gaga nu mai are rabdare pana pe 11 noiembrie cand isi va lansa albumul ARTPOP, altfel nu ne explicam cum de in ultima perioada suntem invadati de noi piese! Acum cateva ore excentrica artista a postat online un fragment dintr-o noua piesa, ARTPOP, aceasta fiind cea care da titlul albumului. Noul track .

HOT! Eminem a confirmat viitorul single oficial The Monster feat. Rihanna!

Noua colaborare a rapperului american cu frumoasa artista din Barbados va servi drept cel de-al patrulea single extras de pe viitorul album al Eminem, intitulat The Marshall Mathers LP 2, care va fi lansat pe cinci noiembrie. The Monster, in colaborare cu talentata Rihanna, va fi dezvaluita publicului luni, 28 octombrie, la o zi dupa .

Cu fundul dezgolit pe coperta noului single!

Lady Gaga si-a expus posteriorul dezgolit si s-a folosit de cele mai mari scandaluri in care a fost pana acum implicata pentru a-si promova noul single extras de pe albumul ARTPOP, Do What You Want.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )