Libnet.ro
UNICEF

06:00

Landul Bavaria cere teste obligatorii de coronavirus pentru persoanele intoarse din vacanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Landul Bavaria cere teste obligatorii de coronavirus pentru persoanele intoarse din vacanta

Landul Bavaria a cerut astazi guvernului federal din Germania sa clarifice cum se va putea introduce cat mai rapid obligativitatea testarii pentru coronavirus in aeroporturi. continuă pe Ziarul Bursa

Teste obligatorii la sosirea in Franta pentru calatorii care vin din 16 tari din afara UE

Premierul francez Jean Castex a anuntat vineri introducerea testelor obligatorii pentru calatorii care sosesc in Franta din 16 tari din afara Uniunii Europene, in care rata infectiilor cu COVID-19 este considerata ridicata, intre care SUA si Algeria, precum si o generalizare a testelor la sosirea in aeroporturi si porturi maritime pentru persoanele venite din aceste tari, informeaza Reuters si AFP.

Italia impune carantina pentru persoanele venite din Romania si Bulgaria

Ministrul italian al Sanatatii, Roberto Speranza, a anuntat vineri ca a semnat un ordin care instituie carantina pentru persoanele care au calatorit in Romania si Bulgaria in ultimele 14 zile, decizie menita sa previna cresterea numarului de cazuri de COVID-19 importate, transmit agentiile Reuters si DPA.

Brazilia inregistreaza peste 50.000 de cazuri noi de coronavirus pentru a trei a zi la rand

Brazilia a inregistrat peste 50. 000 de cazuri noi de noul coronavirus intr-o perioada de 24 de ore pentru a treia zi la rand, a informat Ministerul Sanatatii din Brasilia vineri seara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )