Libnet.ro
UNICEF

07:00

Italia impune carantina pentru persoanele venite din Romania si Bulgaria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Italia impune carantina pentru persoanele venite din Romania si Bulgaria

Ministrul italian al Sanatatii, Roberto Speranza, a anuntat vineri ca a semnat un ordin care instituie carantina pentru persoanele care au calatorit in Romania si Bulgaria in ultimele 14 zile, decizie menita sa previna cresterea numarului de cazuri de COVID-19 importate, transmit agentiile Reuters si DPA. continuă pe Ziarul Bursa

Italia impune carantina pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria

Roberto Speranza, Ministrul Sanatatii din Italia, a anuntat ca cetatenii care vin din Romania si Bul.

Italia impune carantina pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria

Roberto Speranza, Ministrul Sanatatii din Italia, a anuntat ca cetatenii care vin din Romania si Bul.

UPDATE Italia impune carantina pentru cetatenii care vin din Romania si Bulgaria Precizarile MAE

Cetatenii care vin din Romania si Bulgaria in Italia vor intra in carantina pentru 14 zile, a anuntat ministrul italian al Sanatatii, Roberto Speranza, citat de La Repubblica. Potrivit MAE roman, masura se aplica pana la data de 31 iulie a. c. , cand va avea loc o reevaluare.

Avertisment deosebit de grav pentru toti soferii din Romania: se intampla pe sosele si e dezastru national

Romania a iesit, inca o data, pe ultimul loc in Europa. Dar de data asta putem face ceva cu adevarat eficient ca sa nu mai fie pierdere de vieti. Totul tine de soferi. in 2019, Romania a.

DOCUMENT Pentru cine se aplica masurile de carantina Tarile de risc ridicat sunt cele cu rata cazurilor mai mare decat cea din Romania, in ultimele 14 zile

Guvernul a modificat marti HG privind starea alerta, astfel incat sa fie introduse noi restrictii permise de noua lege a carantinarii si izolarii. Potrivit noilor decizii ale Guvernului, se instituie masura carantinei pentru persoanele care sosesc in Romania din tarilezonele de risc epidemiologic. O tara cu risc ridicat estea cea care o rata a cazurilor noi de imbolnavire, in ultimele 14 zile, raportata la 100. 000 de locuitori, mai mare ca cea inregistrata in Romania, in perioada similara. in carantina mai intra si persoanele care au intrat in contact direct cu persoanele infectate. Vezi care sunt persoanele exceptate de la masura carantinei.

Italia introduce carantina de 14 zile pentru cetatenii care vin din Romania si Bulgaria, dupa ce tara noastra a ajuns la trei zile consecutive cu peste 1.000 de cazuri noi

Toti cetatenii care vin in Italia din Romania si Bulgaria trebuie sa intre automat in carantina pentru o perioada de 14 zile odata ce ajung pe teritoriul statului italian, a anuntat Roberto Speranza,.

O noua localitate din Romania intra in carantina. Detalii de ultima ora

Satul Gornet din Prahova a intrat in carantina din cauza numarului mare de persoane infectate cu coronavirus. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Prahova a hotarat miercuri instituirea carantinei zonale in satul Gornet, comuna Gornet, Prahova. in ultimele doua saptamani, in sat au fost depistate 15 cazuri de coronavirus. inca o localitate din Romania .

Zonele rosii din Romania. Orasele si judetele care pot intra in carantina

Legea carantinei si izolarii prevede ca anumite zone din tara, considerate rosii din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus, pot intra in carantina. Odata cu declararea carantinei de catre autoritati, acele zone vor fi ca in timpul starii de urgenta. Romania a ajuns sa aiba aproximativ 700 de noi infectari pe zi, de la .

Lista actualizata a localitatilor din Romania aflate sub carantina

Doua localitati din Romania sunt in carantina, din cauza numarului mare de cazuri de Covid-19 raportat la numarul de locuitori. Sunt doua sate care au, fiecare, peste 30 de cazuri de coronavirus.

Dan Negru, critici aduse televiziunilor din Romania. Noi, toti in breasla, avem mentalitate de anii 90. Noi inca lipim sigla laptopului cu scotch la tv

Dan Negru s-a aratat nemultumit de modul in care televiziunile din Romania au gestionat situatia in ceea ce priveste persoanele publice infectate cu noul coronavirus. Acesta este destul de activ pe retelele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )